Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да најдам информации околу платите, начинот на работа и процесот за аплицирање како Cabin Crew во Wizz Air? Да помогне некој? :cuc:

Дечки каде во Скопје може да се најде специјализирана продавница за пиво. Порано имаше во Буњаковец ама веќе немаше по тоа што ми го кажаа. Или некоја друга продавница каде има голем избор на пива
У Библиотека провери, таму има избор на алкохол.. Сеа не знам како точно е со пиво

Дали знаете дали работи/функционира планетариумот во скопје? На времето од училиште нѐ носеа, ми останало во сеќавање, па сега внукот сакам да си го однесам на некое такво предавање. Или некое астрономско друштво од сличен карактер, се работи за дете од 8 години.Уверена сум дека ќе биде воодушевен

Дали знаете дали работи/функционира планетариумот во скопје? На времето од училиште нѐ носеа, ми останало во сеќавање, па сега внукот сакам да си го однесам на некое такво предавање. Или некое астрономско друштво од сличен карактер, се работи за дете од 8 години.Уверена сум дека ќе биде воодушевен
Мислам дека работи Планетариумот во МКЦ

Стокомак не е супермаркет од типот на Кам, Веро итн? И ако го има парфемов, каде се наоѓа нивната продавница ?

Стокомак не е супермаркет од типот на Кам, Веро итн? И ако го има парфемов, каде се наоѓа нивната продавница ?

Стокомак е од типот на КАМ...парфемот го имаш на каса околу 300-400 денари
https://www.facebook.com/pages/STOKOMAK/206143875793

Го има на повеќе локации низ Скопје....во близина на Зелено пазарче, зад Капитол мол, спроти предепоследна 5ка Ново Лисиче, зад Базаро Ново Лисиче,....

Стокомак-Дирекција

• Адреса: Димо Хаџи Димов 65-б
  • Место: Скопје
  • Оддалеченост: ≈3.59 км

Дејности:
дисконтни центри

Стокомак-Бутел

• Адреса: Марко Крале б.б.
  • Оддалеченост: ≈6.62 км

Дејности:
дисконтни центри, супермаркети

Стокомак -дирекција

• Адреса: Димо Хаџи Димов 6-б

Дејности:
супермаркети

Стокомак

• Адреса: Владимир Назор 4

Дејности:
дисконтни центри

Стокомак

• Адреса: 11-ти Октомври 25

Дејности:
дисконтни центри

Стокомак

• Адреса: Јани Лукровски 5 лок.5

Дејности:
дисконтни центри

Стокомак

• Адреса: бул.Јане Сандански 46-4/1

Дејности:
дисконтни центри

и на други локации кои не се наведени тука

...касно видов дека си од Тетово :( ,а колку што знам сеуште нама Стокомак во Тетово

Последно уредено:
Барам повише инфо за она качување по вештачки карпи во Борис Трајковски,што како ово оно.. ако знае некој..?

дали знаете кај можам да најдам мини мотори, онакви за собирање за колекција?[DOUBLEPOST=1441047921][/DOUBLEPOST]
Барам повише инфо за она качување по вештачки карпи во Борис Трајковски,што како ово оно.. ако знае некој..?

120 или 150 денари е од саат, патики и за раце креда треба ти да си имаш :) иначе супер е

Веќе имам документ од странство за такс фри каде можам да најдам во скопје освен таа во ГТЦ каде што би ми дале такс фри >?! :mad:

Здраво купив стар модел од Мерида па сакам да прашам каде има фарбари каде што можат да го префарбаат рамот и да стават нови помодерни стикери со логото на Мерида итн... ? :)

Attachments

• 11349905_1596598110603865_581579453_n.jpg
    11349905_1596598110603865_581579453_n.jpg
    121,7 KB · Прегледи: 73
Јас не би му мењал ништо вака си е одличен иначе ако сакаш дополнителни налепници како на пр. монстер енерџи, ди си шус сигурно има по продавниците за мотори... А за ова првово не сум слушнал досега некој да префарбува и да менува фабрички налепници.

дали знаете кај можам да најдам мини мотори, онакви за собирање за колекција?[DOUBLEPOST=1441047921][/DOUBLEPOST]

120 или 150 денари е од саат, патики и за раце креда треба ти да си имаш :) иначе супер е
фалаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom