Џ
ЏинЏер
Гостин
4X4 од Џамбо ми имаше земено сестра ми.Рубикова коцка 3х3 или 4х4 во Скопје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4X4 од Џамбо ми имаше земено сестра ми.Рубикова коцка 3х3 или 4х4 во Скопје?
Горната улица ти е Партизанска, долната ти е Иво Рибар Лола по старо или Теодосиј Гологанов по ново. Од лево ти се доаѓа од Тетово од десно од Битола...Некој да направи скриншот со Ортомедика на мапа?
Обично локации на фирми проверувам према златна книга, еве ти и скриншот и линк сам да си видиш убаво каде се наоѓа(означена е со жолт маркер со нацртана зграда).Некој да направи скриншот со Ортомедика на мапа?
Обично локации на фирми проверувам према златна книга, еве ти и скриншот и линк сам да си видиш убаво каде се наоѓа(означена е со жолт маркер со нацртана зграда).
![]()
Обично се точни на златна книга освен ако не ја преместиле фирмата во меѓувреме.Сето тоа е ОК...
Ама коа ја гледам локацијата на Хелтгрупер таму покажува друга локација.
Затоа не сум сигурен ниту во оваа нити во таа на хелтгрупер.
А пошто не сум од СК а ќе идам со мало дете....гледам да го избегнам лутањето по овие улици.
Затоа и потребата за точна локација!
Во секој случај фала.
Стрип? Има мислам карши Рамстор, еднаш за роденден на другар купувавме. Бев многу изненаден колку беше радосен... не ја разбирав радостаШто да се купи за роденден на фан на суперхерои? И каде да го најдам тоа. Идеи, предлози? Итно ми треба.
Види у Југотон, има интересни работи, има големи постери обични, има и помали, нешто како 3Д, али во рамка...Што да се купи за роденден на фан на суперхерои? И каде да го најдам тоа. Идеи, предлози? Итно ми треба.
Го пишав постот и во темата "Здравје" , али ајде и овде да го ставам почитана тема е.
Значи шампонот ми треба како вода во пустина. Ми треба истиот тој со истата боја каков што го гледате подолу на сликата. Ако има некој аптека , или што работи во аптека а го имате тој шампон нека ме контактира по ПП , без разлика кој град во МК.
Прегледај го приврзокот 114877
Диме и Марин. Јас го носам кучето кај Марин и задоволна сум. Еве и број од него +389 70 340 846Mi treba dobar veterinar, se raboti za bolen papagal - ako moze nekoj da mi preporaca?
Fala odnapred
Диме и Марин. Јас го носам кучето кај Марин и задоволна сум. Еве и број од него +389 70 340 846