Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да направи скриншот со Ортомедика на мапа?

Горната улица ти е Партизанска, долната ти е Иво Рибар Лола по старо или Теодосиј Гологанов по ново. Од лево ти се доаѓа од Тетово од десно од Битола...
Горниот заокружен објект ти е Универзална сала, долниот ти е Католичка, чисто како ориентација. Најлесно за влагање во улицата ти е по обележаното. Ако влагаш од Партизанска, првата лево па прва десно/трета лево ти е Христо Смирненски а ако влагаш од Иво Рибар/Теодосиј ти е прва десно (да го поминеш магацинот на Треска) па повторно
трета лево/прва десно.

Не знам каде точно на улицата се наоѓа али ако отидеш десно, мислам дека влагаш во едносмерна па ќе треба да кружиш (ондак прва лево, трета лево, прва лево и на првата раскрсница си на почеток), така да отиди прво лево (пишува дека е број 4, би требало да е таму). capture.jpg

Обично локации на фирми проверувам према златна книга, еве ти и скриншот и линк сам да си видиш убаво каде се наоѓа(означена е со жолт маркер со нацртана зграда).
BEvjKMw.jpg

Обично локации на фирми проверувам према златна книга, еве ти и скриншот и линк сам да си видиш убаво каде се наоѓа(означена е со жолт маркер со нацртана зграда).
BEvjKMw.jpg

Сето тоа е ОК...

Ама коа ја гледам локацијата на Хелтгрупер таму покажува друга локација.

Затоа не сум сигурен ниту во оваа нити во таа на хелтгрупер.

А пошто не сум од СК а ќе идам со мало дете....гледам да го избегнам лутањето по овие улици.

Затоа и потребата за точна локација!

Во секој случај фала.

Сето тоа е ОК...

Ама коа ја гледам локацијата на Хелтгрупер таму покажува друга локација.

Затоа не сум сигурен ниту во оваа нити во таа на хелтгрупер.

А пошто не сум од СК а ќе идам со мало дете....гледам да го избегнам лутањето по овие улици.

Затоа и потребата за точна локација!

Во секој случај фала.
Обично се точни на златна книга освен ако не ја преместиле фирмата во меѓувреме.
Сум немал потреба од нивните услуги па незнам точно каде се наоѓаат.
Во секој случај имаш и контакт телефон на страната па верувам дека љубезно ке ти објаснат каде се наоѓаат.

Што да се купи за роденден на фан на суперхерои? И каде да го најдам тоа. Идеи, предлози? Итно ми треба.
Стрип? Има мислам карши Рамстор, еднаш за роденден на другар купувавме. Бев многу изненаден колку беше радосен... не ја разбирав радоста :D Али добро, ваљда добар поклон беше.

Што да се купи за роденден на фан на суперхерои? И каде да го најдам тоа. Идеи, предлози? Итно ми треба.
Види у Југотон, има интересни работи, има големи постери обични, има и помали, нешто како 3Д, али во рамка...

Дали воопшто можам да најдам core2quad низ продавниците во Скопје?

Не е на одмет да понудите и некој половен.

Го пишав постот и во темата "Здравје" , али ајде и овде да го ставам почитана тема е.

Значи шампонот ми треба како вода во пустина. Ми треба истиот тој со истата боја каков што го гледате подолу на сликата. Ако има некој аптека , или што работи во аптека а го имате тој шампон нека ме контактира по ПП , без разлика кој град во МК.

dukrej.JPG

Го пишав постот и во темата "Здравје" , али ајде и овде да го ставам почитана тема е.

Значи шампонот ми треба како вода во пустина. Ми треба истиот тој со истата боја каков што го гледате подолу на сликата. Ако има некој аптека , или што работи во аптека а го имате тој шампон нека ме контактира по ПП , без разлика кој град во МК.

Прегледај го приврзокот 114877

http://apteka.com.mk/ubavina/kosa?product_id=119

Мислам дека е овој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom