Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
mIRC е клиент за IRC канали, и да како мал го користеше за друга намена ама сеуште е доста активно како начин за комуникација

Sent from my Nexus 7
пред некое време го инсталирав од љубопитност и немаше нишо по нашите соби

пред некое време го инсталирав од љубопитност и немаше нишо по нашите соби
Ти викам не се користи мн мн по нашите соби или пак по соби за намена како што се користеа порано.
Ама има мн соби за тех. Помош за линукс, мрежи, сервери и слични работи

Sent from my Nexus 7

каде има во ск star wars фигури помали, за торта ? (освен во џамбо- прескапи се)
фала :):angel:

Да ми препорачате некој блендер (предност да се мие лесно и брзо) за домашна употреба (наутро ми треба за пред работа за шејкови овошје, јајца, зеленчук мешавина). До 2000 денмакс можам да издвојам во моментов.
P.S овие сецко или што и да се дали би ми вршеле работа за шејкови
http://www.najevtino.mk/p/bosch-mmr-0800-0801/26449

Има ли активна македонска chat соба?

Има. Треба да влезеш преку некој сервер на Undernet. Знам дека постојат канали Скопје, Битола, Прилеп... Веројатно има и други...

Тампони за уши, ама не силиконски, од оние од пена ми требаат.

Има. Треба да влезеш преку некој сервер на Undernet. Знам дека постојат канали Скопје, Битола, Прилеп... Веројатно има и други...
Многу комплицирано за некој неук како мене, не се снајдов. Но ти благодарам за советот,ќе побарам помош.

Има некаде во Скопјево нешто сувенири од Lord of the rings(прстенот или нешто слично ) или пак од GoT ко hand of the king значката ?

Каде може да најдам низ Македонијава француски булдог (бебче)? :) :cool:
379580.jpg

Дечки каде може да најдам пенкала во кутија за поклон?Гледав на OfficePlus на интернет ама не ме фасцинираа баш со понудата.

Дечки каде може да најдам пенкала во кутија за поклон?Гледав на OfficePlus на интернет ама не ме фасцинираа баш со понудата.
Vo Capitol koga ke vlezes, odma desno pod eskalatorot ima eden stand i tamu imam videno interesni penkalca vo kutija.

Дечки, некоја пицерија што работи со достава во оваа доба? :D По можност бесплатна достава? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom