Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам ефтини рози на големо?
Треба да купам 101 :facepalm: ...

Каде да најдам флуроцетни бои? ги има на ибеј ама сакам прво да видам доколку ги има во Македонија да ги купам од тука ако нема да ги порачам од ибеј...

Каде може да купам бројаница? Морам да вртам нешто во рака дека кога еве нa пример идам по улица си одам и со едната рака си играм со клучевите. :pos: Па се си мислам дека ме гледаат како мрднат, а мене таа навика уште од мал ми е да вртам нешто во раката. :D:ROFLMAO: Вака барем нека мислат се молам. :rolleyes:

Кломпи црни (или некоја друга темна боја, само не бели) голем број?

Нема во Медикус и неколку приватни аптеки на кои налетав, а да држат кломпи.

Аптека Виола

Се распаднаа после пола година користење (ги купив околу Нова година). Каде има квалитетни?

Каде може да купам бројаница? Морам да вртам нешто во рака дека кога еве нa пример идам по улица си одам и со едната рака си играм со клучевите. :pos: Па се си мислам дека ме гледаат како мрднат, а мене таа навика уште од мал ми е да вртам нешто во раката. :D:ROFLMAO: Вака барем нека мислат се молам. :rolleyes:
На Бит Пазар има какви сакаш:)

Се распаднаа после пола година користење (ги купив околу Нова година). Каде има квалитетни?
Донекаде и цената си го прави своето. Имам слушнато дека едни од најквалитетните кломпи што ги има во Скопје се продаваат во аптеката на Промедика.

Побарај таму:)

Ако нејкеш Бит Пазар тогаш чаршија на средината има едно дуќанче има секакви по боја, дебелина, должина...

Работи ли Beershop во Скопје, сакам да купам некое интересно пивце за поклон :)

Дечки да прашам некаде во мкд да може да се купи мислам дека се викаше кабаница (rain coat), долга бар до колена и со добар квалитет. По можност да знаете и цена ќе биде одлично нормално немора точна ама приближно.

книги на германски јазик?
знам дека може да изнајмам од герм читалница ама сакам да си купам да имам дома, на англиски има секаде, на гер не најдов :(:place::(

Дечки да прашам некаде во мкд да може да се купи мислам дека се викаше кабаница (rain coat), долга бар до колена и со добар квалитет. По можност да знаете и цена ќе биде одлично нормално немора точна ама приближно.
Електроелемент околу 600 денари или Меркур
(во делот за ХТЗ опрема)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom