Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има кај нас, и ако има каде можам да најдам Кокосова вода????
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:53 ---

Каде можам да најдам или дали некој знае жена што плете по порачка ???

Да помогнам. На автобуска станица на ул.11 октомври, до Жито Лукс (зелен пазар)
утре или во петок и сабота,ќе видиш една жена продава само рачно плетени работи,
и тоа многу добро.порано била учителка сега е во пензија (прашај ги тука продавачите)
-----------------
сега читам, блу ладабуг се јавила,таа нека помогне,има предност како член овдека.

Да помогнам. На автобуска станица на ул.11 октомври, до Жито Лукс (зелен пазар)
утре или во петок и сабота,ќе видиш една жена продава само рачно плетени работи,
и тоа многу добро.порано била учителка сега е во пензија (прашај ги тука продавачите)
-----------------
сега читам, блу ладабуг се јавила,таа нека помогне,има предност како член овдека.
Ok Анчо ја напраив муабет со блу ладабуг а ке ја побарам и жената ;)

Кај може да најдам кафемат Gaggia за домашна употреба во Скопје?

Го меркам Gaggia Classic

Фала унапред

--- надополнето: 18 ноември 2013 во 22:53 ---

Во краен случај, купи од некој коктел бар

Некој да користи рефус прашок за тонер да ми каже од кај го купува, ми треба за самсунг принтер.
Или да знае кај се продава

Здраво,
Сакам да прашам каде можам да најдам Сулфурна или Азотна киселина да купам....

да не ти треба и глирерин или целулоза случајно?

Сулфурна киселина можеш да најдеш во продавници за автоделови (киселина за акумулатор)....азотна киселина потешко се наоѓа и доколку немаш искуство во работа со азотна киселина....воопшто не си играј....не е така едноставно како што гледаш на интернет.
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 17:49 ---
Здраво,
Сакам да прашам каде можам да најдам Сулфурна или Азотна киселина да купам....

Сулфурна киселина можеш да најдеш во продавници за автоделови (киселина за акумулатор)....азотна киселина потешко се наоѓа и доколку немаш искуство во работа со азотна киселина....воопшто не си играј....не е така едноставно како што гледаш на интернет.

--- надополнето: 19 ноември 2013 во 17:49 ---

Фала на советот, ама ми требаше азотна киселина поради гравирање на метал - ама ќе пробам прво со сулфурна киселина....

Некој да користи рефус прашок за тонер да ми каже од кај го купува, ми треба за самсунг принтер.
Или да знае кај се продава
Кога одиш од позади универзална кон буњаковец, од десна страна едно дуќанче, нешто на л беше името, не ми текнува точно во моментов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom