Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој вакви патики ? Колку пари се, и дали се квалитетни ???

Adidas-Forum-Mid-White-Black_4847_4517_5.jpeg

Kostur123 ако може да ми појасниш малку? Со тие што ти си ги земал од битпазар може да се прави еспресо? Или се само за мока и филтер кафе?

Kostur123 ако може да ми појасниш малку? Со тие што ти си ги земал од битпазар може да се прави еспресо? Или се само за мока и филтер кафе?
Имам ставано секакви кафиња во ова чудово. Најдобар вкус ми дава ако ставам од филтер кафе ептен ми прави мерак. Полно е со арома! Ако сакаш многу ароматизирано кафе тогаш ова е вистинско нешто. Ако бутнеш еспресо тогаш ептен јако е мене ќеф не ми прави може затоа што и не пијам еспресо.

Нараквици за вежбање за во теретана каде може да најдам (само да не е некоја теретана) туку некоја продавница за спортска опрема ? и цена приближно како се движат ?

Дали некој знае каде можам да набавам кожна бајкерска јакна во околина на Скопје и за кои пари!!!??
fim265pfbz-motorcyclejacket__64598.1325690785.1280.1280.jpg

Дали некој знае каде можам да набавам кожна бајкерска јакна во околина на Скопје и за кои пари!!!??
fim265pfbz-motorcyclejacket__64598.1325690785.1280.1280.jpg
еден пријател има (половна) и му е за продавање. ептен е сочувана, па ако си се најдете со цената, со среќа да си ја носиш.
пиши ПП

Барам по нетов, ама слабо иде.
Ај некој ако има контакт број дали од салата у Ѓорче кај Кочо средното, или некој кој ја одржува.
Ми треба за термин за фудбал да се земе.

Барам по нетов, ама слабо иде.
Ај некој ако има контакт број дали од салата у Ѓорче кај Кочо средното, или некој кој ја одржува.
Ми треба за термин за фудбал да се земе.
ПП види ти пишав
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 17:23 ---
Дечки да не знаете кај може да се најдат Бураго коли?Ми треба Фиќо и Буба за подарок,никако да најдам,проверив низ Скопје во Џамбо и други продавници ама нема,ако знае некој нека сподели.

ПП види ти пишав
Дечки да не знаете кај може да се најдат Бураго коли?Ми треба Фиќо и Буба за подарок,никако да најдам,проверив низ Скопје во Џамбо и други продавници ама нема,ако знае некој нека сподели.
Провери во city mall, SP Planet таму има некој продавници за играчки и доста се снабдени.

Да незнае некој кај можам да ги најдам овие алките што ги има кожни ? Фала

6618_526417760712470_1227881156_n.jpg
не знам сега колку сум ти направил услуга (според датумов кога си постирал малце касно пишувам) .. иначе имаш во ГТЦ во Пропаганда .. продавницата ти е на приземје во тие премините за накај кафичите што ти се на кеј.. :)

Дрес од Македонската Фудбалска Репрезентација?!

у трговски доле кај што продаваат дресови XD прошетај у трговски ќе видиш има од NBA,од фудбал дресови знамиња,шалови би требало да има

ПП види ти пишав

Подобро прашај си во темава
Ќе те упатат дечките... :)

Каде во Скопје има продавници за здрава храна?
касно одговарам,ама сепак да помогнам :)
во ГТЦ на 3 спрат имаш,во Кисела Вода имаш на уличката за накај економското школо .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom