Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и јас да прашам може некој знае, кај има во СКопје за урамување во рамки (метални) за слики и дипломи а4, а3 формат односно по порачка? Порано имаше една фирма на Илинденска ама се затвори.

Ај и јас да прашам може некој знае, кај има во СКопје за урамување во рамки (метални) за слики и дипломи а4, а3 формат односно по порачка? Порано имаше една фирма на Илинденска ама се затвори.
Стара Скопска чаршија пред кино Напредок имаш стаклари кои урамуваат

Abe koja im e stranata na internet na onie sto slikaat po diskoteki ko sto se kadevecer i zazabava ama prasuvam konkretno za onie na koi im pisuva "last night" dole na slikite.... za ziva glava nemoam stranata da im ja najdam, aj neka pise nekoj koja e

b51f4ef4af0f2536085b161c5b4f7315.jpg

Ова чудото никаде неможам повеќе да го најдам. Знае некој нешто повеќе?

тинекс - мада тапа е земи си восок боље е

Дали во Скопје има цвеќара која врши достава до дом и кај која се плаќа преку нет?

Ми треба за едно изненадување

Мп3 за во кола? Нешто налик на ова:

По можност продавница низ Аеродром некоја. Во Базаро се потрошиле.

тинекс - мада тапа е земи си восок боље е
Го користам веќе 3 години и за мојата коса е супер. Од восокот ми паѓа фризурата.

Фала, ќе проверам во Тинекс.

Каде во Скопје има цвеќарница во која се продава саксиско цвеќе?

Мп3 за во кола? Нешто налик на ова:

По можност продавница низ Аеродром некоја. Во Базаро се потрошиле.
што ке ти е ова ,мизерија се вакви работи собери си пари земи асално радио иначе ги имаш во еми медиа бисер :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 16:16 ---
Abe koja im e stranata na internet na onie sto slikaat po diskoteki ko sto se kadevecer i zazabava ama prasuvam konkretno za onie na koi im pisuva "last night" dole na slikite.... za ziva glava nemoam stranata da im ja najdam, aj neka pise nekoj koja e
на фб ги имаш тие ивана :)))))))))))

Ме интересира за царинење, над која сум би ме царинеле од Бугарија/Грција ако сакам да купам нешто. Ситно е (до 100 евра), ама работата е што се работи за 15 исти парчиња.

Па се подзамислив дали покрај сумата има ограничување и на бројот на исти артикли?

Ако може некој да ми одговори, освен што многу ќе бидам благодарен, ќе го частам и еден лајк на постот :)

Каде можам да најдам клод маички ама да бидат со 50 % полиестер не 100 % памук ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom