Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Материјали за правење накит, вклучувајќи и куки за обетки (уште па ако знае некој и цена да ми каже, топ!)?

Ми треба Narrowband UVB - ламба, случајно кај нас да не има вакво нешто? Или пак каде најблиску во странство, и како најбрзо можам да ја добијам? Важно ми е многу.

Ми треба Narrowband UVB - ламба, случајно кај нас да не има вакво нешто? Или пак каде најблиску во странство, и како најбрзо можам да ја добијам? Важно ми е многу.

Знам колку е важно-можат да ти набават аптеките најчесто бараат и капар,ама можеш и кислород да земеш,вапорајзер апарат за мерење притисок...па сигурно имаат и UVB Narrowband.
Материјали за правење накит, вклучувајќи и куки за обетки (уште па ако знае некој и цена да ми каже, топ!)?

Има продавница во Скопје близу трговски се вика "Монистра" таму ќе најдеш што бараш за да го искористиш талентот:)

вакви слушалки (over head), без микрофон, за мобилен :) (со таков кабел по можност)2012-09-03 10.56.09.jpg
сте виделе негде? сум прашал во неколку продавници, нема

Има некој brazzers акаунт да ми прати? Сериозно ми треба да проверам нешто :D

Немам појма кај да го поставам ова прашање па еве вака :) утре треба да излезам на дневна шема на кафе ама незнам некој добар кафиќ тука во центар па ако може некој предлог... ми треба кафиќ со не толку скапи работи :D ај ако може некој нека даде идеја мене не ми текнува некој вака добар што е за дневна шема блокиран сум не за др. :cautious:

Немам појма кај да го поставам ова прашање па еве вака :) утре треба да излезам на дневна шема на кафе ама незнам некој добар кафиќ тука во центар па ако може некој предлог... ми треба кафиќ со не толку скапи работи :D ај ако може некој нека даде идеја мене не ми текнува некој вака добар што е за дневна шема блокиран сум не за др. :cautious:
Кај злате :D ебаго најевтино ем сит ем кебапите на број:tapp:

Знам дека е рано ама некој да ми каже НОТАР во Автокоманда некаде или околината кај има?

Знам дека е рано ама некој да ми каже НОТАР во Автокоманда некаде или околината кај има?
Ако не ти е веќе доцна во Пензионерскиот дом или ако ти е поблиску во самата општина Чаир

Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не можам да си го најдам цд-то од камерата.
--- надополнето: 5 септември 2012 во 22:59 ---
Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не можам да си го најдам цд-то од камерата.

aj narode da prasam nesto
vo ponedelnikot uplativ taksa za zagubeni licna karta i vozacka dozvola
denes baram vo sluzben vesnik i nikade ne mozam da najdam lista za nevazecki dokumenti ke ve molam ako znaete kada da pobaram so link da mi kazete

--- надополнето: 5 септември 2012 во 22:59 ---

Види како ти се вика камерата,модел/број и пиши гo на Google и пиши drivers,downloadiraj ги,инсталирај...и после пробај....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom