Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не можам да си го најдам цд-то од камерата.
Види како ти се вика камерата,модел/број и пиши гo на Google и пиши drivers,downloadiraj ги,инсталирај...и после пробај....
Или побарај од некој инсталационо цд од иста марка на камера( Мислам на фирмата а не на моделот), обично се компатибилни.

Жити се каде има кондоми примекс лајт(имаат глуварче слика на амбалажа) аман кажујте денес го потрошив последниот таман се, даваат филинг и одговараат 180мм мада фалат 4-5мм плус али Ок ми се кога како:D

Не знаев каде да прашам..се извинувам за офтопикот.Знае некој дали ке работи утре 7-ца ? :)

Знае некој некоја книжарница која работи утре (недела) и каде може да се печатат страници во боја и да се укоричат со тврди корици?

Каде може да најдам вакво нешто?
Retractable reel.
retractable_key_reel_large.jpg

Жити се каде има кондоми примекс лајт(имаат глуварче слика на амбалажа) аман кажујте денес го потрошив последниот таман се, даваат филинг и одговараат 180мм мада фалат 4-5мм плус али Ок ми се кога како:D

:D
демек тебе ти е 23 цм?
--- надополнето: 9 септември 2012 во 15:57 ---
Каде може да најдам вакво нешто?
Retractable reel.
retractable_key_reel_large.jpg

Мислам дека овде има:
http://officeplus.com.mk/

Ми треба стан/куѓа/магацин во Скопје да изнајмам за една ноќ. Ми треба за забава. Може и линкови од реклама5 и пазар3. Или ако знаете некој да изнајмува пишете по ПП

Незнаев кај да прашам па еве овде.Да не знае некој локации во скопје каде што деца (16-17 годишни) тренираат футсал??Или контакт нешто сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom