Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Adidas Isabel Marant

304905_274750335960510_543794150_n.jpg

422533_274750369293840_903394910_n.jpg

Се заљубив на прв поглед, ги немам забележано кај нас, некој да знае барем кај може да се порачаат?

:D
демек тебе ти е 23 цм?

Не бе таман работа-бог да чува 23 цм нема да можеш ерекција да одржиш оти крвта оди во пенисот а овие кондоми ми се кнап 18,4цм се причина плус да имам самодоверба:)

Вакви се
primex_supersottile_1.jpg

Барав во 3 различпни града и по аптеки и СЕГДЕ зарем по нет да порачувам презерватив:(

Де ве молам ако некој знае каде има вакви било каде во РМ нека каже оти уште 2 ми останаа, а со други...ма нема филинг.

Ми треба стан/куѓа/магацин во Скопје да изнајмам за една ноќ. Ми треба за забава. Може и линкови од реклама5 и пазар3. Или ако знаете некој да изнајмува пишете по ПП
Некој? Ми треба итно...

Дали некој можи да ми препорача каде се продаваат папагалчиња розенколиси и фишери (fischer`s) и како му се движат цените?

поклон за роденден за женско 17 години некоја идеа ама да не биде парфем или накит нешто :)

Барам форумџија што живее во Злокуќани или Бардовци. Ако има некој нека ми пише порака сакам да го прашам нешто!!!
Фала многу!

Дечки, кај можам да најдам ваква портокалова играчка како кукла/мече што е?
играчкиве ги има во Украина и Русија- може и до Шведска да тркнеш по играчкава -или па до Чешка( збориме за портокаловиве) инаку имаш и во МК ама во друга боја

Каде може да се купат LED 3.5v сијалички? (освен од упаљачи)

Има една продавница позади југодрво. Продаваат секаков вид електроника. Од диоди до чипови. Има и една од другата страна на булеварот, во едно тесно уличе, 10тина метри од кај што перат коли.

Зависи од каде си :) Ако си од Прилеп, ти препорачувам од кај Шуплино :) улица Кирил и Методиј, позади гимназија. Таму земавме кога ни требаа по пракса

Дали знаете компанија која врши инсталација на систем за централно смукање(central vacuum cleaner)?

Adidas Isabel Marant

304905_274750335960510_543794150_n.jpg

422533_274750369293840_903394910_n.jpg

Се заљубив на прв поглед, ги немам забележано кај нас, некој да знае барем кај може да се порачаат?

2beyonce.jpg

Ммм! +1!
И ја сакам вакви :(

Едит: Оригиналните вакви на страната на Isabel Marant се 330 јурки ..сите распродадени.
На eBay има само некои чкартни, и некои оригинални што ги препродаваат за 700..
Да се помириме со судбината..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom