Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
каj да наjдам кромид во прав?
Во било кој супермаркет кај зачините. Во Веро, Рамстор и Тинекс имам видено (и купено), за помалите продавнички не знам, ама би требало и таму да го има.

ај и мене мала помош.... ме интересира дали знае некој точно каде се наоѓаат акцент компјутери? прочитав на нивниот сајт дека се на илинденска бр 67 само ми треба поточна локација каде се?

Од каде точно почнува и завршува улицата Васил Ѓоргов? Знам која е ама не знам точно од каде до каде е. Tnx.

^
Би требало Загребска да ја одделува од Козле од западната страна, па продолжува до Водњанска на исток.

ај и мене мала помош.... ме интересира дали знае некој точно каде се наоѓаат акцент компјутери? прочитав на нивниот сајт дека се на илинденска бр 67 само ми треба поточна локација каде се?
Спроти X-Print кај Фонтана, има голема табла, нема шанса да ги промашиш.

Attachments

• accent.png
    accent.png
    23,6 KB · Прегледи: 5
Имам едно прашање.
Каде можам да најдам во Скопје ( оти барам како некоја будала низ другите градови и очигледно неможам да најдам ) маска за HTC. ( htc wildfire s )
И колку пари е ?!:confused:

Вака.Бев пред две недели на свадба во рес.Ханибал.Служеа едни лебчиња за вечера!Дали знае некој од ги земаат т.е каде можам да си купам.МНогу ми се допаднаа...

Има ли функционален и асален отворен базен во Скопје и каде ако има..? :)

DSC_0521.JPG

Може да се најде вакви очила во Скопје/Охрид? Со принтови, интересни ми се :)

Се продаваат ли маски за таблети и каде?И футроли за таблети...

у лептокарија црвената канела се на одмор, мислам пишуваше дека другата им е отворена во козле... кај се наоѓа таа?
супер би било и објаснување со некој попознат објект во близина и/или гугл мапа, гугл earth мапа...

у лептокарија црвената канела се на одмор, мислам пишуваше дека другата им е отворена во козле... кај се наоѓа таа?
супер би било и објаснување со некој попознат објект во близина и/или гугл мапа, гугл earth мапа...
http://goo.gl/Yn1es

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom