Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Вака.Бев пред две недели на свадба во рес.Ханибал.Служеа едни лебчиња за вечера!Дали знае некој од ги земаат т.е каде можам да си купам.МНогу ми се допаднаа...

sigurno se od specijal tamo ima najbolji lepcinja ;)

Од каде точно почнува и завршува улицата Васил Ѓоргов? Знам која е ама не знам точно од каде до каде е. Tnx.

Ул. „Васил Ѓоргов“ почнува од кај Зират Банка во Центар.
Ја преминуваш раскрсницата од карши и цепаш цело време право.
Трговскиот центар Зебра се наоѓа на таа улица...го поминуваш него, го поминуваш трговскиот во Капиштец, го поминуваш заводот за вработување....и некаде кај хотел Ројал завршува „Васил Ѓоргов“.
Од таму почнува улица „Козле“

ми требаат петарди за нова година во Велес.можеби е рано или сепак јас да си прашам за да не дојди после доцна и да останам без нив :)

sigurno se od specijal tamo ima najbolji lepcinja ;)

Не верувам.Сум поминал таму,ги немаат евентулано ако не прават посебно за нив како рестроран.Туку ајде толку ли нема некој од тие келнерите во Ханибал на форумов.Може и преку пп да ми пуштите ако не сакате овде.Следува 2 литра пиво:)

Povtorno ke prasam ...
Nekoj da ne znae kade moze da se najde po Skopjevo fermentiran sok od drenki... ? Se nadevam ke se najde nekoj sto ke saka da mi pomogne... pozz. :)

Превоз до Солун да врши некој знае? Со нормални цени. Фала однапред :)

Предложете ми кои марки имаат најјак subwoofer според цената до 1 500 ден max.

http://www.hardlinesupplies.gr/prodimages/hard_1291206983.jpeg за вакви зборам и место сателитите сакам да ги поврзам звучниците од системот зошто се појаки и почист звук имаат а ми треба само субвуферот и појачалото од субвуферот

Beats-Solo-HD-Bluetooth-Wireless-02.jpg

Каде можам да најдам вакви? и колку пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom