Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам Monster Energy Drink ??? (i , da cena?)

monster_energy_drink.jpg

Нема кај нас.

Каде можам да најдам Monster Energy Drink ??? (i , da cena?)

monster_energy_drink.jpg

Имам јас дома уште едно останато, исто такво зелено имам. :D Иначе јас го земав од Бугарија. Овде кај нас не барај. Јас кога одам во Бугарија (а одам почесто) и си зимам минимум 4 Монстер-и.

Пикс плус е во зградата десно до Беверли трговскиот, а имаа и продавница во ГТЦ, незнам дали работи уште.
Конрад е во ГТЦ на први спрат, гледа кон плоштад

Пикс плус е во зградата десно до Беверли трговскиот, а имаа и продавница во ГТЦ, незнам дали работи уште.
Конрад е во ГТЦ на први спрат, гледа кон плоштад

Не се разбирам многу во телескопи, но колку може со овие да се гледа нагоре кон небото, еве на пример навечер месечината дали ќе можам да ја видам или ѕвездите?
-Пред да купам сакам да се информирам со тие што имаат повеќе знаење за телескопи. Ако не му е тешко на некој, нека пише. :):cool:

Часови по пилатес во Аеродром? (или поблиската околина, that not being центар :D)

Часови по пилатес во Аеродром? (или поблиската околина, that not being центар :D)
имаш у ново лисиче во лазо ангеловски сестра ми иде таму хахаха, ма да мислам дека би требало да има и по другите школи низ аеродром, провери по салите обично имаат залепено плакати ако воопшто некој држи часови

Каде можам во Скопје да си купам Bosch оригинал брисачи за кола?

MAGNUS vo crnice se naoga
you wont be disapointed
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 21:27 ---

MAGNUS vo crnice se naoga
you wont be disapointed
imas se od pilates do kick box

Здраво сакам да прашам дали некој знае каде можам да најдам процесор за музички систем Samsung Max-L82.

Дали некој знае каде може да ја најдам „Басни “ од Ла Фонтен онлајн ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom