П
Пепси_
Гостин
etc travel....dali e dobra ovaa agencija ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можам да го најдам сопственикот на возило со одредена регистрација(пр. СК-123-АБ)?
Да не знае некој случајно каде мозам да најдам кукла како верверичката од Ice age, ми треба за роденден?
Може ли некој да ми каже редакцијата на Вечер каде е точно?Знам дека е на Мито-хаџивасилев Јасмин ама незнам каде поточно, да не акам по цел саат.
Може не е баш за тика прашањево, ама поарно отколку да отворам посебна тема.
Дали знаете каде во Скопје откупуваат коса(човечка)?
По фризерски салони. Иди у Леонтиќ, на пример.Може не е баш за тика прашањево, ама поарно отколку да отворам посебна тема.
Дали знаете каде во Скопје откупуваат коса(човечка)?
Каде може да се најдат некои интересни држачи за весници (како на пример за во фризерски салони што има)?
Ако никој не ти одговори, следниот пат кога ќе се шишаш прашај ги тие во фризерскиот салонАјде уште еднаш да си прашам?![]()
Е баш си ШУТРАК. Такви пантолони ов ГТЦ, ЈОК!!!!ke si odish vo ., centar....ionaka se svede samo na gtc ., ke gi protegnesh nozete ., i ke gi pronajdesh bash tie tebe shto ti se bendisuvaate a koj broj nosish.,... koga ke zjapame po izlozi da znaeme i toa da prashuvame.........
ta cel gtc e poln ., so roba obleklo ., a ima neshto i vo ramstor cena se od 500 pa nagore ., kolku ti drzhi dzhebot
., eeee zaboraiv ., najbo;je ti e shutka teks ., tamu shto ti dusha saka.....
дечки кажете ми дали занете колку се плаќа за пасош по брза постапка да извадам? и за колку дена ми го даваат од прилика? ве молам ептен ми е хитно!
дечки кажете ми дали занете колку се плаќа за пасош по брза постапка да извадам? и за колку дена ми го даваат од прилика? ве молам ептен ми е хитно!