Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
можеш да ги најдеш скоро во секоја продавница за спортска опрема, но искрено не би ти препорачал да ги користиш зошто пред некое време читав некоја статија по нет (ке се обидам да најдам линк) каде што пишуваше дека биле многу опасни за срцето, е сега колку е ова точно незнам но сепак да ти напоменам :)

биле многу опасни за срцето, е сега колку е ова точно незнам но сепак да ти напоменам :)
м? На кој начин опасни? :)
Секој може да напише статија. А читањето, треба да те наведе и да размислиш малку. :)

nekoj da ne znae nekoi knizari ili prodavnici za oprema za crtanje, slikanje na platno.. akrilni boi i 4etki (od pogolemite primer nad 50 brojka sto se :) ) poto4no vo skopje ili bitola ... i ako moze da mi kazete cena na nekoi od navedenite proizvodi
SEWA на плоштад, спроти Тренд. Има и други, ама Сева е најпозната.

nekoj da ne znae nekoi knizari ili prodavnici za oprema za crtanje, slikanje na platno.. akrilni boi i 4etki (od pogolemite primer nad 50 brojka sto se :) ) poto4no vo skopje ili bitola ... i ako moze da mi kazete cena na nekoi od navedenite proizvodi
У ТЦ Скопјанка, најдоле имаш голема продавница за такви работи.

ej dali e mozno nekoj da mi kaze kaj da najdam ili da mi dade link za da go simnam Fast Five ali na HD ....nejkam da go gledam na nekoja posrana kino snimka !!!

Бејзбол палка кај да најдам и која цена?

Каде се наоѓа туристичката агенција Папилон?
Даме Груев 28
1000 Скопје
Македонија
emailButton.png
papillon@papillon.com.mk
con_tel.png
+389 (0)2 312 34 77; +389 (0)2 311 33 87;
con_fax.png
+389 (0)2 311 33 87;

Би требало некаде позади парламент да е таа улица е Даме Груев. Или во блокот карши тцц плаза.

Сеа гледав на тротоар. Имаше една вештачка карпа најголема на балканот....кај е некој да не знае? Во Скопје се наоѓа или во некој друг град?

Каде можам да најдам плетена алка? Нешто слично на ова само кафена или кремаста.

п.с: Извинете што е огромна сликата ме мрзеше да ја симнувам и да ја намалувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom