Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам продавница која е специјализирана за џангрлашки во однос на тутунот и пушачките ствари?

ако ти требаат тутуни, филтри ќумурчиња и разни такви ствари (освен упаљачи) ондак иди у турска чаршија на крајот од кај бит пазар или на самиот пазар имаш таква улица, само тутуни се продаваат....

прочепкај наназад по темава или пак имаше друга тема каде што се збореше за наргиле мислам дека имаше нешо повеќе информации

И таа во Карпош 4 отиде под клуч?

e богами таа не знам ни дека постоела...ако е така ондак си го повлекувам мислењето од погоре. ке продужиме таму нема друго чаре

e богами таа не знам ни дека постоела...ако е така ондак си го повлекувам мислењето од погоре. ке продужиме таму нема друго чаре

Има една во Карпош 4 по мостот Обединети Нации, веднаш по раскрсницата, во таа жолто-портокаловата зграда. Не знам дали постои уште, а секој ден поминувам скоро од таму, само се немам загледано :)

Има една во Карпош 4 по мостот Обединети Нации, веднаш по раскрсницата, во таа жолто-портокаловата зграда. Не знам дали постои уште, а секој ден поминувам скоро од таму, само се немам загледано :)
Имаше таму, али тоа знам пред 2-3 години, и во Аеродром исто имаше кај седмица, позади седмица во зградите, само исто не сум сигурен дали уште постои.

Kaj mozam da najdam kuferi golemi za na pat ama da ne se kineski

Каде во Скопје може да најдам чист алкохол (над 90%) за домашна подготовка на ликери, билни екстракти и сл.?

Имаше таму, али тоа знам пред 2-3 години, и во Аеродром исто имаше кај седмица, позади седмица во зградите, само исто не сум сигурен дали уште постои.
Ни оваа не постои..пред едно 2-3 години ја затворија.:smir:

99% сеуште работи :) Не е затворена мислам/

Има ли низ Скопје се продаваат ли стари книги ко порано, конкретно ми треба еден учебник од средно,педагогија.. Има ли продавачи на стари книги ?

Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:

Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:
Имаш штандови АНТИКВАРНИЦИ НА КНИГИ од плоштад и по ул. Македонија. Уствари истите се оние од железен мост само сеа се овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom