statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Тоа имаше само зипоа и мислам дека го затворија. :/Рамстор, кога ќе се качиш на скалите,десно одма
Тоа имаше само зипоа и мислам дека го затворија. :/Рамстор, кога ќе се качиш на скалите,десно одма
ако ти требаат тутуни, филтри ќумурчиња и разни такви ствари (освен упаљачи) ондак иди у турска чаршија на крајот од кај бит пазар или на самиот пазар имаш таква улица, само тутуни се продаваат....Каде може да најдам продавница која е специјализирана за џангрлашки во однос на тутунот и пушачките ствари?
И таа во Карпош 4 отиде под клуч?and 1 моментално нема продавница во скопје. се затвори
e богами таа не знам ни дека постоела...ако е така ондак си го повлекувам мислењето од погоре. ке продужиме таму нема друго чареИ таа во Карпош 4 отиде под клуч?
Има една во Карпош 4 по мостот Обединети Нации, веднаш по раскрсницата, во таа жолто-портокаловата зграда. Не знам дали постои уште, а секој ден поминувам скоро од таму, само се немам загледаноe богами таа не знам ни дека постоела...ако е така ондак си го повлекувам мислењето од погоре. ке продужиме таму нема друго чаре
Имаше таму, али тоа знам пред 2-3 години, и во Аеродром исто имаше кај седмица, позади седмица во зградите, само исто не сум сигурен дали уште постои.Има една во Карпош 4 по мостот Обединети Нации, веднаш по раскрсницата, во таа жолто-портокаловата зграда. Не знам дали постои уште, а секој ден поминувам скоро од таму, само се немам загледано
Ни оваа не постои..пред едно 2-3 години ја затворија.:smir:Имаше таму, али тоа знам пред 2-3 години, и во Аеродром исто имаше кај седмица, позади седмица во зградите, само исто не сум сигурен дали уште постои.
99% сеуште работи Не е затворена мислам/Има една во Карпош 4 по мостот Обединети Нации, веднаш по раскрсницата, во таа жолто-портокаловата зграда. Не знам дали постои уште, а секој ден поминувам скоро од таму, само се немам загледано
Фрут оф д лум.Дуксери црни без ништо испошкртано на нив има негде?
Баш вакви само што имаат и врвки.
Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star:Има ли низ Скопје се продаваат ли стари книги ко порано, конкретно ми треба еден учебник од средно,педагогија.. Има ли продавачи на стари книги ?
Имаш штандови АНТИКВАРНИЦИ НА КНИГИ од плоштад и по ул. Македонија. Уствари истите се оние од железен мост само сеа се овде.Ени уан..? дај кажете ,хитно ми е :star: