Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
знае некој кај може да се купи прибор за готвење во ресторантска кујна? знаете оние големите тави и високи тенџериња.
ко во хотеливе/рестораниве што користат.

Луѓе вакво патиче некое кај можам да најдам??
Потенцирам ги деловите кај шо има зелена боја, основата (црната) не мора да е како на сликата.
http://images.bigshoebazaar.com/upload/39432/ProductRear634362927149480366.jpg

Благодарам.
слична патика со истите бои имаш во адидас пред ГТЦ што е ... 8-9.000 се , баш ги загледав во петокот

Најки во продавница за Најки, т.е. во Лумикс, т.е. она грдоно кога се иде од плоштад кон ГТЦ.

...човек од форумов кој што работи во администрација? :)

Има, има, ама не се откриваат :pos:
Ако ти е за жирант... поарно не прашувај, ќе кликнат „Игнорирај го овој член“.

Има, има, ама не се откриваат :pos:
Ако ти е за жирант... поарно не прашувај, ќе кликнат „Игнорирај го овој член“.
Ми треба да прашам што прашања се поставуваат на интервју во администрациja :)

Ми треба да прашам што прашања се поставуваат на интервју во администрациja :)

Хммм... риалити чек. Чек уан, чек ту.
Дали за работното место за кое аплицираш веќе има некој кој неколку месеци (па и години) р’мба по договор за времено вработување. Доколку нема таков, дали тоа место е однапред планирано за некој да влета таму. Доколку ни тоа не е случај, тогаш би требало да биде ко на нормално интервју за работа. Само да те информирам дека такви работни места во администрација се 1 во 100.

Хммм... риалити чек. Чек уан, чек ту.
Дали за работното место за кое аплицираш веќе има некој кој неколку месеци (па и години) р’мба по договор за времено вработување. Доколку нема таков, дали тоа место е однапред планирано за некој да влета таму. Доколку ни тоа не е случај, тогаш би требало да биде ко на нормално интервју за работа. Само да те информирам дека такви работни места во администрација се 1 во 100.
Се бараат 4 души, помлади соработници, за врски, и лигавења, ми се познати работите, што веќе и стана пракса таквиот начин на избирање на "најдобрите" кај нас. Само прашањето ми беше (бидејќи имам слушано) да не гњават со право, закони, прописи, да се фаќаат за ситници, членови од закони, колку да не те пуштат или ко што треба да е секое нормално интервју (искуство, очекувања, твое мислење и сл. ) :).

каде може да најдам канабис? ако знае некој да ми пиши ПП. :pipi:

Power MKD, како што кажав, тие што се планирани ќе ги прашат, како се, шо праат, добри ли се. Дали ја сакаат институцијата во која ќе ги вработат. Ако во комисијата има некој шегобиец, може да се случи прашање „Имаш дечко?“ - Не. „Епа да си фатиш“ :) Ајде да не должиме, примена си.
Доколку не си планиран за да бидеш вработен таму, ќе те убијат со трик прашања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom