Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој знае како одат цените за алкохол ( коњак , вотка , виски и некој други слични жестоки пијалоци ) и цигари ( вест , малборо , давидов , родео...) на шутка или битпазар нормално алкохолот и цигарите да се без бандероли и на црно значи илегални ?

Квалитетно и ефтино печатење на маици низ Скопјево? Се работи за прилично мала количина. 2 парчиња со еден дизајн, и уште 1 со поразличен.
Имаш у Дебар маало (меѓи Ленинова и Орце Николов, ќе видиш продавница за боди билдинг, и во тој ред е за маиците), имаш во Капиштец карши стариот трговски.

nike-dunk-high-nylon-premium-white-neutral-grey-purple-2.jpg

nike-vandal-hi-heavy-metal-white-2.jpg

nike-blazer-high-white-white-1.jpg

Било какви од овие овие три пара патики во Скопје.
Уште нешто дали работи складот во Борис Трајковски што е за патики и дали таму цените се пониски од овие што се во продавниците низ Ск?

^
Работи тоа у Борис, али таму имаат постари модели и затоа се поефтини..незз дали имаат вакви :)

Каде можам да најдам низ Скопјево ДОБРИ темно сиви кошули, нешто како оваа..

men-fashion-photos-shirt-tie-belt-shoes-bag-sun-glasses-photo.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Оу симона неам поим, не мислам на никое име, барам такво дуќанче, незнам име, незнам ништо, билокај да е. Еве у петок ако идеме на Саем на книгата, ќе навратам да видам шо-како. Не сум од Скопје така да неам поим кај има такви работи. Фала ти многу во секој случај. Поздрави многу!

Како можам да симнам Winamp ваков:

1.jpg

Имав во компјутерот, ама ми беше на преинсталирање и се е избришано. Иначе веќе 4 дена барам да симнам... и имам симнато Winamp ама не како овој што го барам. Ваков имам инсталирано... и многу е грд!

3_winamp-02.jpg

Како можам да симнам Winamp ваков:

1.jpg

Имав во компјутерот, ама ми беше на преинсталирање и се е избришано. Иначе веќе 4 дена барам да симнам... и имам симнато Winamp ама не како овој што го барам. Ваков имам инсталирано... и многу е грд!

3_winamp-02.jpg

Расчепкај во сетинзите на Winamp-от,тоа е скин го имаш и обичниот потпишан како Winamp Modern,нема потреба нов(стар) да симнуваш :)

Options -> Skins -> Winamp Modern
наздравје бричење и кратко потстрижување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom