Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj може да најдам маски,некој добри,освен во Вучко ??
Пример ми треба ко онаа хокеарскана маска на Џејсон од Петок 13 или маската од Врисок :)
Освен нарачки преку нет,има шанси да се најдат некаде во Скопјево или Македонијава ?
Aко најдеш хокеарска пиши тука кај си ја нашол.

Дали `работи` пазарот во недела во Шутка?

Imashe reklama na A1 za nekoj si restoran vo centar sto pravi souvlaki i ima delivery za do doma. Ke moze li nekoj da mi go kaze imeto ili brojot od restoranot?

fala

Imashe reklama na A1 za nekoj si restoran vo centar sto pravi souvlaki i ima delivery za do doma. Ke moze li nekoj da mi go kaze imeto ili brojot od restoranot?

fala
Ваљда е СУФЛАКИДЗИКО, улицата од плоштад накај печатница "Гоце Делчев", ФФМ.

Каде може да најдам вакви маици во Скопје ?
guide-london-grey-double-inner-v-neck-t-shirt.jpg

image1xl.jpg

Квалитетно и ефтино печатење на маици низ Скопјево? Се работи за прилично мала количина. 2 парчиња со еден дизајн, и уште 1 со поразличен.

Каде можам да најдам во Македонија или во Скопје ако има продавница за онакви психоделични ствари, као на пример облека, нараквици, разни додатоци за носење, флуросцентни ствари, предмети, материјали и све друго у тај стил?

Каде можам да најдам во Македонија или во Скопје ако има продавница за онакви психоделични ствари, као на пример облека, нараквици, разни додатоци за носење, флуросцентни ствари, предмети, материјали и све друго у тај стил?

ако мислиш на Acid, можеш да најдеш во Toxic
http://zk.com.mk/Страници/Токсик/16683

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom