Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може не е тука местото али да прашам..Новиот огласник ко Пазар3 што е,ако може некој да ми го каже..

Вакви?

109802_in_l.jpg

Не ми требаат некои Ray-Ban, Police ли шо знам бубрег да остаам да ги купам, ама да не бидат од пазарче.

Или полесно, продавница за наочари за сонце со пристапни цени? Имам од Спрингфилд ама не се покажаа баш добро.

Брат, тие шо ги глеаш по 500-600-700 денари се истите од пазар, само поскапи, нема средна класа наочара, или се оргинал или пазар, оргиналите се знае колку пари се, пазарските се знае, со исклучок глеам сеа продаваат пред шатци матци, истите од пазар онака, ама по 1000че, ги лажат луѓево..

Каде можам да најдам рачки за PC по можност од оние две рачки на еден усб кабел, или пак безжични на блутут. За пес 2011 ми се :).

Муабетот од овде... со 2те најраспространети врсти на цимет, cinnamomum verum(ВИСТИНСКИ цимет) i cinnamomum cassia(FAIL цимет).
Дали има кај нас да се најде од вистинскиов?
Според psyside, наводно вистинскиов цимет треба да е многу поскап.. Јас иначе барав во тинекс и во веро(пред неколку месеци) по зачините и кај сите цимети што ги најдов или пишува само цимет или е спомната касија негде, verum немам најдено. А исто така и сите цимети што ги најдов се ефтини..

Муабетот од овде... со 2те најраспространети врсти на цимет, cinnamomum verum(ВИСТИНСКИ цимет) i cinnamomum cassia(FAIL цимет).
Дали има кај нас да се најде од вистинскиов?
Според psyside, наводно вистинскиов цимет треба да е многу поскап.. Јас иначе барав во тинекс и во веро(пред неколку месеци) по зачините и кај сите цимети што ги најдов или пишува само цимет или е спомната касија негде, verum немам најдено. А исто така и сите цимети што ги најдов се ефтини..
Aко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?

Aко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?
што знам што ќе ми стигне од интернет.. друго е да одиш и да видиш што ќе купиш

ај еве, најди ми негде линк од ибеј или сл.

Маица Star Wars
Знам дека може да се нарача од нет,мислам да не има негде да се продава низ државава
Ми треба за поклон

Емблеми (прешивки) од бендови? Освен во метал шопот во Лептокарија, ми требаат минимум 10на, а 200 денари за едно ми изгледа доста скапо...

Kaj може да најдам маски,некој добри,освен во Вучко ??
Пример ми треба ко онаа хокеарскана маска на Џејсон од Петок 13 или маската од Врисок :)
Освен нарачки преку нет,има шанси да се најдат некаде во Скопјево или Македонијава ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom