Каде може да најдам? (Општи прашања)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Може не е тука местото али да прашам..Новиот огласник ко Пазар3 што е,ако може некој да ми го каже..

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Вакви?

Не ми требаат некои Ray-Ban, Police ли шо знам бубрег да остаам да ги купам, ама да не бидат од пазарче.

Или полесно, продавница за наочари за сонце со пристапни цени? Имам од Спрингфилд ама не се покажаа баш добро.
Брат, тие шо ги глеаш по 500-600-700 денари се истите од пазар, само поскапи, нема средна класа наочара, или се оргинал или пазар, оргиналите се знае колку пари се, пазарските се знае, со исклучок глеам сеа продаваат пред шатци матци, истите од пазар онака, ама по 1000че, ги лажат луѓево..

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Каде можам да најдам рачки за PC по можност од оние две рачки на еден усб кабел, или пак безжични на блутут. За пес 2011 ми се :).

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Муабетот од овде... со 2те најраспространети врсти на цимет, cinnamomum verum(ВИСТИНСКИ цимет) i cinnamomum cassia(FAIL цимет).
Дали има кај нас да се најде од вистинскиов?
Според psyside, наводно вистинскиов цимет треба да е многу поскап.. Јас иначе барав во тинекс и во веро(пред неколку месеци) по зачините и кај сите цимети што ги најдов или пишува само цимет или е спомната касија негде, verum немам најдено. А исто така и сите цимети што ги најдов се ефтини..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Муабетот од овде... со 2те најраспространети врсти на цимет, cinnamomum verum(ВИСТИНСКИ цимет) i cinnamomum cassia(FAIL цимет).
Дали има кај нас да се најде од вистинскиов?
Според psyside, наводно вистинскиов цимет треба да е многу поскап.. Јас иначе барав во тинекс и во веро(пред неколку месеци) по зачините и кај сите цимети што ги најдов или пишува само цимет или е спомната касија негде, verum немам најдено. А исто така и сите цимети што ги најдов се ефтини..
Aко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Aко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?
што знам што ќе ми стигне од интернет.. друго е да одиш и да видиш што ќе купиш

ај еве, најди ми негде линк од ибеј или сл.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Маица Star Wars
Знам дека може да се нарача од нет,мислам да не има негде да се продава низ државава
Ми треба за поклон

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Емблеми (прешивки) од бендови? Освен во метал шопот во Лептокарија, ми требаат минимум 10на, а 200 денари за едно ми изгледа доста скапо...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Kaj може да најдам маски,некој добри,освен во Вучко ??
Пример ми треба ко онаа хокеарскана маска на Џејсон од Петок 13 или маската од Врисок :)
Освен нарачки преку нет,има шанси да се најдат некаде во Скопјево или Македонијава ?

Kajgana Shop

На врв Bottom