реклама 5Може не е тука местото али да прашам..Новиот огласник ко Пазар3 што е,ако може некој да ми го каже..
Брат, тие шо ги глеаш по 500-600-700 денари се истите од пазар, само поскапи, нема средна класа наочара, или се оргинал или пазар, оргиналите се знае колку пари се, пазарските се знае, со исклучок глеам сеа продаваат пред шатци матци, истите од пазар онака, ама по 1000че, ги лажат луѓево..Вакви?
Не ми требаат некои Ray-Ban, Police ли шо знам бубрег да остаам да ги купам, ама да не бидат од пазарче.
Или полесно, продавница за наочари за сонце со пристапни цени? Имам од Спрингфилд ама не се покажаа баш добро.
Има вакви на улицата од Тренд коа идеш накај Мекдоналдс од десна страна, има ептен накитена продавница, не моеш да ја промашишPocket bottle???
300 денара онаму кај што ти кажа Power mkd.Pocket bottle???
Aко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?Муабетот од овде... со 2те најраспространети врсти на цимет, cinnamomum verum(ВИСТИНСКИ цимет) i cinnamomum cassia(FAIL цимет).
Дали има кај нас да се најде од вистинскиов?
Според psyside, наводно вистинскиов цимет треба да е многу поскап.. Јас иначе барав во тинекс и во веро(пред неколку месеци) по зачините и кај сите цимети што ги најдов или пишува само цимет или е спомната касија негде, verum немам најдено. А исто така и сите цимети што ги најдов се ефтини..
што знам што ќе ми стигне од интернет.. друго е да одиш и да видиш што ќе купишAко веќе ти се даваат “неефтини“ пари за “вистински“ цимет - зошто не го нарачаш од интернет?
ПакомНекој да знае кој е дистрибутер за Panasonic во Македонија ...