Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Принтаан 1 парче маица пример?

Да, да. Принтаат и на големо и на мало. Имам другари мои што правеа маици таму, добро се покажаа. Околку 400-500 денари негде фати. Зависи колку бои сакаш. Најдобро да одиш да си прашаш, да се договориш. :)

fala mn za informacijata.. ali poso od neodamna ziveam vo sk neznam kaj e toa rampa na kisela voda ... pa ke mozes da mi objasnish poto4no nekako kako se stiga do tamu ako trgnam od GTC ?? :)

Од триумфалнава капија сеа што ја прават ќе тргнеш кон собрание, по десна страна од булеварот, и идеш право, и право, и право, и ќе наидеш на една рампа која стои за украс. Се употребувала во времето на стара железничка станица, ама сега е оставена така. Значи имаш 1 км пеш.

Дали може некој да ми даде Веб-Страна/ тел.број од добри ресторани/сендвичари за fast food во Скопјево кој имаат delivery за до дома?

Фала однапред.

white-20boiler-20suits_10597312_250x250.jpgPrisonCH1421.jpg

Вакво нешто низ скопјево???

Продавница за маски?Ама не оние за деца, ми треба капче полициско и уште нешто:icon_lol:

Продавница за маски?Ама не оние за деца, ми треба капче полициско и уште нешто:icon_lol:
Чинам дека Годомин имаше своевремено. Мада за џандарска капа ти треба легитимација (не да нема врска ова шо го пишав ама провери :pos:)

Абе 1-ви Април е денеска, почнаа негде точаци да изнајмуваат нели од денеска требаше да почнат?

Kade moze da najdam poloven kompresor za klima za opel vectra b 1.8 16 v 1996 godina ili nekoj neka pise kontakt i sl..
forumov e zakon!!

Каде можам да најдам соби за ноќевање во штип за пефтино и за една вечер?
ако може некој да ми каже

бања кежовица - 300 денари беше порано

Едит: еве Телефон: (032) 391560

Фала многуу
не рабооте телефонот вајда го имат сменето S
на колку далеку е од центарот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom