Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
victorinox по скопјево??
Карши собрание има една мала продавничка колку што знам е на Стилос. Има Стилос и у тц Рамстор
ако не си од Скопје, еве ти некој од овие телефони
2 3130 354
2 3135 660
Ramstore mall, 2 3120 720 (или 2 3120 702, провери)
Вучко имаат маски, дали имаат лисица, немам барано. Успат пробајте и таму

ај некој нека пише некаков контакт од некоја организација за права на потрошувачи или слични не сум во можност да гуглам :)

ај некој нека пише некаков контакт од некоја организација за права на потрошувачи или слични не сум во можност да гуглам :)
од самиот форум има постирано еден член од законот
http://forum.kajgana.com/showthread.php?44631-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BE-%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0&p=2988464&viewfull=1#post2988464

на линкот има најдолу и тел. на државен пазарен инспекторат
Државен пазарен инспекторат - 02 3220 - 547

Државен пазаришен инспекторат

адреса: 11-ти Октомври 118
место: Скопје
MK
41.98763080545417421.436461210250854
телефон: (02) 3220 547

организација на потрошувачите
http://www.opm.org.mk/

ул.Водњанска бб, П.Фах 150, 1000 Скопје
тел/факс: 02 3179-592; email: opm@opm.org.mk

Некој еквалајзер, за професионална/полупрофесионална употреба? (не знам дали е за тука, ама ако продава некој...)
6-band-graphic-equaliser-using-741-op-amp1.jpg

Знаете ли каде има негде маици со натпис ?? или негде каде што печатат,освен во рамстор тамо тиња се?

Џабе другар од Организацијата на потрошувачи, пробај боље по инспекцииве, ваљда се поажурни :).

Знае некој кај може да се скенираат листови во димензии 65 на 50 см?

Знаете ли каде има негде маици со натпис ?? или негде каде што печатат,освен во рамстор тамо тиња се?

Имаш кај ОК ВМРО зградата кај ЈБТ раскрсницата, во подрум доле е. Имаш во тоа мини трговскиот карши сапунарата на Рампа, од внатрешна страна. Овде имаш убав квалитет.

Ме интересира дали знае некој каде се продаваат бои за лице? Целта е маскенбал, нормално :icon_lol:
фала однапред

Дали некој знае кај можам да најдам во скопјево од тие пантолоните војнички сиви со виолетова шара овој стил како на сликава
http://www.galaxyarmynavy.com/prodimages/large/7925.jpg

bk army shop, карши жито лукс(влада) на илинденска.
И поздрави го Бука од Манс :icon_mrgr

Ме интересира дали знае некој каде се продаваат бои за лице? Целта е маскенбал, нормално :icon_lol:
фала однапред

bk army shop, карши жито лукс(влада) на илинденска.
И поздрави го Бука од Манс :icon_mrgr

Фала многу уште утре ке појдам и ке видам таму, ако има кога сакаш едно пивце ти следува

ме интересира дали некој знае каде принтаат на шолји - и каде може да најдам чисто црни дуксери за принтање.

ме интересира дали некој знае каде принтаат на шолји - и каде може да најдам чисто црни дуксери за принтање.

Во мини трговскиот карши сапунарата на Рампа (Кисела Вода), од внатрешна страна. На све живо и диво принтаат тука. И шољи и дуксери. :)

Во мини трговскиот карши сапунарата на Рампа (Кисела Вода), од внатрешна страна. На све живо и диво принтаат тука. И шољи и дуксери. :)

Принтаан 1 парче маица пример?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom