Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој добро упатен по сервисиве за електроника/музички системи, да ми посочи некој сервис за Маранц? Проверено во Болин и еден кај илинденска. Другде некаде?
070228735-сервис Магнетик во Пржино, барај го Вени.

Вака сеа, ми треба да најдам Photo Book т.е нешто како албум за слики но помал, со помалку страни и добро среден и дизајниран со корицата и внатре. Ми треба за поклон и не знам каде да барам, ако знае некој да ми каже кај има такво нешто низ Скопје би му била благодарна. Фала унапред ;)

znae li nekoj kade mozam da gi najdam STATISTICKITE GODISNICI na zavodot za statistika. dalo nekoj do sega gi ima koristeno

Каде во градов мозам да најдам саати до кај 3000 - 3500 .. ми треба за поклон ??

Сите што баравте фризби, има во ГТЦ во продавницата за играчки на 2ри спрат накај плоштад што е. 50 денари, вчера во Парк убаво се покажа. :)

Сакам да ставам тапети во соба и ме интересира каде може да ми направат? Ѕидот е 4x3 и сакам една слика на целиот ѕид да биде.Џунгла на пример со тигар како се спрема за напад или нешто слично.Ама квалитетно да се гледа нели.И цена ако може некој да ми каже

Сакам да ставам тапети во соба и ме интересира каде може да ми направат? Ѕидот е 4x3 и сакам една слика на целиот ѕид да биде.Џунгла на пример со тигар како се спрема за напад или нешто слично.Ама квалитетно да се гледа нели.И цена ако може некој да ми каже

Да идеш до некоја печатница, најубаво.. најди слика, објасни за што се работи и нормално да биде направено сето тоа од материјал како за тапет. Мислам дека не би им било проблем.. ако си од Скопје, види во X-print на Илинденска, до фонтана парк..

некој да знае ЛЕД диоди каде се продаваат ( и цена колку е ако знаете ) ?

некој да знае ЛЕД диоди каде се продаваат ( и цена колку е ако знаете ) ?

Лед диоди? Во продавници за електорника.Имаш на југодрво една продавница позади автобуската, продаваат и звучници и се таму и позади има продавница за електроника.,Имаш во логинг ТЦ Беверли Хилс 1 кат, Капиштец ,Имаш во Гац елекроник-ТЦ Скопјанка, подземен премин, Вардар

знае некој кај има во скопје сладок компир, "sweet potato" се вика во америка.. за македонсково име не сум најсигурен.. може да е и интегрален компир, или па некое друго диетално име..

тенкс...

знае некој кај има во скопје сладок компир, "sweet potato" се вика во америка.. за македонсково име не сум најсигурен.. може да е и интегрален компир, или па некое друго диетално име..

тенкс...
имаш одговор на другата тема. :)

пинг-понг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom