- Член од
- 27 јуни 2010
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 2
Леле супер, јас сум од Влае, уште утре ќе одам до ЃорчеAко си од Скопје и не ти е мрза да идеш до Ѓорче,ќе ти кажам локација кај има желки,но не од оние големите,туку мали желчиња
Леле супер, јас сум од Влае, уште утре ќе одам до ЃорчеAко си од Скопје и не ти е мрза да идеш до Ѓорче,ќе ти кажам локација кај има желки,но не од оние големите,туку мали желчиња
За 10 минути си на локацијата штом си од ВлаеЛеле супер, јас сум од Влае, уште утре ќе одам до Ѓорче
Ептен фала, ќе тркнам уште утре до таму Прифати ме за пријател, па ќе ти пишам што сум направила ПоздравЗа 10 минути си на локацијата штом си од Влае
Црквата Свети Петар и Павле знаеш каде е сигурно.
Преоѓаш улица и во еден од излозите што се во зградите има пет шоп,5-6 излог е по ред,не можеш да утнеш и да сакаш.
Има хрчаци,знам зајци имаше порано и желчиња мали,цена не знам,ама не верувам да се многу скапи.
Пиши ми што си направила да не те мислам
сериозен сумгајгеров бројач, или што и да е, за мерење радијација, требе на еден другар у јапан да му пратам
1500 колорКолку чинат портретите во рамстор?
Тогаш би требало да знаеш дека ти како физичко лице не можеш да купиш гајгеров бројач. Забрането е да го поседуваш. Зошто, не знам, ама ете така е.сериозен сум
Дај ми закон да ти поверувам. Мислам дека си грешка.Тогаш би требало да знаеш дека ти како физичко лице не можеш да купиш гајгеров бројач. Забрането е да го поседуваш. Зошто, не знам, ама ете така е.
сакаш да кажеш забрането е да поседуваш длабински детектор за метал( скенер) ! Али ништо чудно со неписменва администрација ( посебно некој полицаец со 2 недели курс) некој да си помислил дека и гајгеровиот бројач е сретство за детектирање метал и би можел да се употреби во нелегални сврхи за барање и ископување на злато.Тогаш би требало да знаеш дека ти како физичко лице не можеш да купиш гајгеров бројач. Забрането е да го поседуваш. Зошто, не знам, ама ете така е.
техномаркет, нептун..Каде можам да најдам убава машинка за бричење и да биде со степени(за ова незнам дали постои немам сретнато ваква со степени нешто слично како онаа на бербер за да мошам да си ја средувам брадата на 1,2 ако грешам поправете слободно) и да биде квалитетна не како онаа по пазарите што е
во гаражата во рамстор имам видено цел куп расклопени појачала и звучници ,,, да провериш таму можеби сервисираатНекој добро упатен по сервисиве за електроника/музички системи, да ми посочи некој сервис за Маранц? Проверено во Болин и еден кај илинденска. Другде некаде?