Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Десен клик на десктоп > Personalize ... одбери која тема и види дали ќе се оправи. Ако не на истиот екран долу лево кај See Also одбери Display ... таму провери која е големината ... 100% е препорачана. Ако повторно не е ок, од последниот прозорец одбери Change display settings и промени резолуција ... Е ако и така не е ок, немам веќе друга идеја :)

Ништо од ова не успеа :(
Драјвер картичка нешто такво да не е?

conversebasketballshoes.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

вакви во Скопје..и шо пари се???

Кај можам да најдам иста како оваа блуза што е само да е на кратки ракави значи иста како оваа само на кратки ракави(на амазон,некој бутик или сл .)
BKZMSS0002.jpg

Ваква ама женска купив од H&M за 3 евра, али не знам дали имаше машки модели...

Текстилна црна боја?

Чаршија, има дуќан каде што фарбаат, се вика ХЕМБОЈ, кесичка боја е 30 денари, фарбање на парче облека 200 денари.

Отприлика тука некаде е:

--- надополнето ---

Ваква облека низ Скопје?

Не знам кај да прашам, па ај еве овде да се обидам :)
Кај можам да најдам слушалки за мобилен телефон Sony Ericsson w910i, освен од оние што се на пазар, ефтини се ама и звукот што го даваат им е таков - за нигде! :(
se-w910i.jpg

Еве вакви ми требаат, значи за Walkman моделите на Sony. Значи не од оние слушалки што се огромни такви пластични,што не може ни во уво да ги ставам, а не па музика да слушам со нив. Баш вавкви ми требаат со гумички, не знам кај да најдам у Скопјево. Плисссссс ако може/сака некој да помогне, ептен ќе ми значи! :smir::pipi:

Не знам кај да прашам, па ај еве овде да се обидам :)
Кај можам да најдам слушалки за мобилен телефон Sony Ericsson w910i, освен од оние што се на пазар, ефтини се ама и звукот што го даваат им е таков - за нигде! :(
se-w910i.jpg

Еве вакви ми требаат, значи за Walkman моделите на Sony. Значи не од оние слушалки што се огромни такви пластични,што не може ни во уво да ги ставам, а не па музика да слушам со нив. Баш вавкви ми требаат со гумички, не знам кај да најдам у Скопјево. Плисссссс ако може/сака некој да помогне, ептен ќе ми значи! :smir::pipi:

На e-bay сигурно ќе најдеш и поефтини и нови. Тука кај нас види по приватниве мобилари.

каде може да најдем добри тапети или големи постери во скопје :helou:

големи постери чинам дека имаше во Југотон (средна големина) Истотака провери во Influence во Т.Ц.Лептокарија мада таму се металски.

Каде мозам да најдам архива за весници конкретно ме интересира за весникот ПУЛС весник на нип нова македонија за годината 1992.Ви благодарам!

Прашај во НУБ Климент Охридски. Ако добро ме служи памтењето ги имаат сите печатени изданија кои се излезени во земјава. Е сеа за разгледаување на истите не знам како иде процедурата. Се надевам дека почнале со дигитализација на истите.

Tonchie благодарам но мислев нешто он лајн дали има по интернетов?

знае некој кај може да се најде крема за нагризување на стакло???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom