Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква капа да не има начекано некој негде или би знаел кај би можело да има? Таа на тој од десно. :) Бев во Њу Јоркер, Спрингфилд, Тера Нова немаат. Значи ми треба подолга зимска капа, не од тие кратките. Шара, боја не е битна. Само да ми кажете кај ги има. :)

gabe_saporta_travie_mccoy_concert.jpg
Иста ваква купив претходната година од теранова у сити галери.

Бев во Тера Нова, ама сите капи беа од тие кратките. Барем јас подолги не приметив. Како и да е, ќе отидам уште еднаш, да не сум ги скокнал прошлиот пат. :)

Фала. :smir:

Војничка јакна во Микеи фортенд, во градски ѕид кај полицијата во Беко. И мислам дека имаше нешто налик по ловечкиве продавници во ГТЦ на 2 кат, мислам дека имаше 2 такви продавници.

Војничка јакна во Микеи фортенд, во градски ѕид кај полицијата во Беко. И мислам дека имаше нешто налик по ловечкиве продавници во ГТЦ на 2 кат, мислам дека имаше 2 такви продавници.

Има и одма карши влада едно за војнички работи, одма до тоа PC Discount.

A цени да не знаеш ? И дебели ли се за зимава да ја преживеам

A цени да не знаеш ? И дебели ли се за зимава да ја преживеам
Ако спиеш надвор, тешко...-.-

Можеш да најдеш од некое војно лице, стара некоја ако има.

Во кои продавници во Скопје има дуксери DC освен во онаа во ГТЦ- Roxy?

Дали некој знај како се вика песната од рекламата за Fiat Linea сега шо се врти по телевизине.
Се пеј нешто "...mi beautifull, bellissima...."

Fruit of the Loom на преминчето од Кинг Бургер кон грчка амбасада.
Другите мислам дека беа само за големи порачки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom