Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да се најде?

51ltHKEziRL._AA300_.jpg
Никаде неможам да најдам..
Во шутка да не има?:toe:

Attachments

• 31QNyg6WSKL._SS500_.jpg
    31QNyg6WSKL._SS500_.jpg
    14,5 KB · Прегледи: 3
Во Скопје места за штампање натписи на маички, или јас да им однесам моја маичка или да си одберам материјал ако имаат? Кај се наоѓа.. цена?

Ја има ли негде онлајн рекламата од к-15 за Брилијант со Тошо кога меша ајвар? Ептен ми треба, а не можам нигде да ја најдам :(

Во Скопје места за штампање натписи на маички, или јас да им однесам моја маичка или да си одберам материјал ако имаат? Кај се наоѓа.. цена?

За штампање маици имаш кај зелено пазарче во една од трите кули по 12 ката што се.За цена однеси им слика што сакаш да има на маицата и ќе ти кажат.

Него асални патики низ Скопјево?

Па во ГТЦ ги имаш скоро сите брендови за патики. Така да само одбери модел. Со надеж дека нема да направиш утка како јас пред 4 години кога ги купив најлошите рибок што ги имам видено во мој живот (инаку беа најубави на изглед, ама само тоа им вредеше).

Каде може да се најде во скопје фан шоп за спортски реквизити, дресови и шалови?

Чаша-термос?!?!?

На зелен пазар нема, нема ни во Sewa, ни во China Shopping(Gary или како и да се викаше продавницата)! Не ми текнува каде на друго место да побарам....

Каде може да се најде во скопје фан шоп за спортски реквизити, дресови и шалови?

Во ГТЦ а имаш и во зградата помеѓу ТЦ Скопјанка и зградата на NEOCOM

Чаша-термос?!?!?

На зелен пазар нема, нема ни во Sewa, ни во China Shopping(Gary или како и да се викаше продавницата)! Не ми текнува каде на друго место да побарам....

Види во Jumbo, има најразлични (пластични, метални, мали, големи), на вториот спрат, пред касите некаде мислам дека се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom