Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
51Oh97xek7L._SS500_.jpg

Негде во Скопје? :vozbud:

Дали има некоја тема за барање на музика(мп3), или треба тука да побарам?

Здраво, би сакал да прашам каде во Скопјево можам да најдам маица и/или дуксер од Пантера. Ме интересира што цена се и од која продавница и точна локација. :) Фала! :)

Anyone ??? Луѓе, итно ми треба ! :(

Kaде можам да си ги најдам проклетите букмаркс на проклетиов апдејт за проклетиов гугл хром?!
Тибам апдејтот...

Ctrl+B или на тоа францускиот клуч од десна страна кликаш, па ти се појавува Bookmarks manager.

Ctrl+B или на тоа францускиот клуч од десна страна кликаш, па ти се појавува Bookmarks manager.
за секое отварање на букмарк - букмаркс менаџер? (не работи контрол-бе)
ма нек си е*е матер хромов, само се расипуе поише и поише...

Не знаев каде да ја вметнам темава,а наменета е за некој од Крушево да ми направи една услуга???Јас сум од Скопје и слушнав за некое дрво кое го имало само во Крушево и неговите гранчиња се користеле за лек против камен во бубрези или жолчка. Затоа што тука во Скопје не ми кажуваат ниту кој вид на дрво е, ниту кој ги продава ,еве јас да прашам некој од Крушево да се распраша да не ги фрлам парите во ветер, зашто прилично се скапи,и дали има некоја вистина во ова или се надевам залудно.Ќе ве молам било кој ако има некоја информација пишете ,ќе ви бидам благодарна.

Некој да не знае кај може да се најде куракао и дали имаме некоја продавничка така поспецијализирана за коктел-елементи? :):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom