Tonchie
BATTERY +
има ли во скопјево школа за brazilian jiu jitsu (незнам точно како иде на македонски)![]()
http://www.jkdmk.com/
Мислам дека тука ги изучуваат сите вештини од ММА.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има ли во скопјево школа за brazilian jiu jitsu (незнам точно како иде на македонски)![]()
Преводи за цела серија Chuck, сите сезони на Ultimate Survival/Man vs Wild, и превод за цела 4та сезона Prision Break...
Незнам дали е соодветно место за прашањево но ако знае некој ако може да ми одговори каде е местото Пела 4 во Скопје пошто не сум од Скопје за да земам билети за Македонија-Русија
Благодарам
Скопје на плоштад и околу плоштад побарај, кај Дал Фуфо треба да има (така знам) или на билетарата на градски стадион.
ве молам каде можам да најдам електронски речник Мак-Грчки или обратно и како да го симнам од интернет. Фала
Една фирма ама далечку, од ОхридИма ли некаде да се купи или некој да прави (пример по метар квадратен) подно греење? Она “најселското“ со жици поврзани со салотејп, ставаш во штекер, ставаш под тепих и ти се грее цела соба![]()
Има ли некаде да се купи или некој да прави (пример по метар квадратен) подно греење? Она “најселското“ со жици поврзани со салотејп, ставаш во штекер, ставаш под тепих и ти се грее цела соба![]()
Кај можат да се најдат папагали во Скопје????
Ок незнам дали некој може да ми помогне со проблемов.
Ми треба некој кој се занимава со боење на метали (мислам дека се викаше процесот галванизација - galvanization -мене всушност ми треба - electroplating) али неам појма каде да побарам и кого кој се занимава со вакво нешто.
Поточно имам саат кој сакам да го позлатам или обојам со златна боја сеедно.
Било каква помош ве молам
--- надополнето ---
Некој да каже нешто?