Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам боја за да ги полнам кертриџите на принтерот (Epson Stylus) ?

Незнаеш како е сразмерот во денари пошто викаат дека така било многу поевтино отколку да се купува кертриџот?

Уууууф за тоа немам поим знам само каде има. Јас дополнував црна беше некои 800 денари, ама не знам точно. Земав куп работи тогаш и не ми текнува цена. Ништо не те кошта да тркнеш да провериш или пак ако знае некој да ти каже, јас немам поим сори :smir:

Некој други продавници на Рибок,освен во Трговски кај Ирскиот паб има ли ??

И кај може да најдам на друго место Фред Пери патичиња,бели класични ?? :)

Незнаеш како е сразмерот во денари пошто викаат дека така било многу поевтино отколку да се купува кертриџот?

Зависи од моделот. Енивејз последниве неколку месеци драстично се паднати цените на керттриџите и тонерите, така да можеш да размислиш и за купување на нов или купување на SkyForce кертриџи, компатибилни со оригиналните а и приближно квалитетни.

Ne znam dali e soodvetno tuka da prasam ... dali znae nekoj kade mozam da najdam nekoja firma koja se zanimava so izrabotka na fudbalski igralista (baloni) ?????

Кај можи низ Скопје да најдам ранец за лаптоп, ама да има поголем избор. И тоа да не биде од Нико, Анхоч, Еми-Медиа, АМЦ и СЕТ оти веќе бев таму.

Кај можи низ Скопје да најдам ранец за лаптоп, ама да има поголем избор. И тоа да не биде од Нико, Анхоч, Еми-Медиа, АМЦ и СЕТ оти веќе бев таму.
Скоро мое другарче купи а и ја планирам да си зеам зш стварно се кул...А моеш да најдеш во продавницата купи лаптоп така се вика се наоѓа до кафичот boulevard...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom