Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
kako mosam da najdam web strana od makedonia sto mosam da kupam od internet za tekstil

Касети со Приказни за деца во интерпретација на Таска Балабанова? Тешко дека се продаваат негде, ама сигурно некој од вас има дома и ми треба да ми каже еден податок за таа приказната со дрвото (Како се викало дрвото?) Никако не ми текнува на името!

Дали некој може да ми помогне, ме интересира каде можам да најдам маички со натписи од некои рок бендови, и цена? Фала однапред.

Касети со Приказни за деца во интерпретација на Таска Балабанова? Тешко дека се продаваат негде, ама сигурно некој од вас има дома и ми треба да ми каже еден податок за таа приказната со дрвото (Како се викало дрвото?) Никако не ми текнува на името!

НАЈДООООВ!!!!!!!!!!! Името на дрвото е Увунгелајма!

Дали некој може да ми помогне, ме интересира каде можам да најдам маички со натписи од некои рок бендови, и цена? Фала однапред.
Лептокарија Карпош 3 цена подобро да не знаеш:pos2:...или ај скапо е мн....

Каде се продаваат такви бели свеќи за оние романтични вечери и такви свеќници убави за нив?

Не знам како се преведува точно, на англиски се вика polymer clay, глина во боја која се користи за правење накит.. знае ли некој каде може во Скопје да се најде ова?

Не знам како се преведува точно, на англиски се вика polymer clay, глина во боја која се користи за правење накит.. знае ли некој каде може во Скопје да се најде ова?

Polymer clay is a sculptable material based on the polymer polyvinyl chloride (PVC). It usually contains no clay minerals, and is only called "clay" because its texture and working properties resemble those of mineral clay. It is sold in craft, hobby, and art stores, and is used by artists, hobbyists, and children.

Од болдираното ми текна на SEWA, иако претпоставувам дека веќе имаш прашано таму. За друго место не ми текнува кај би можеле да донесат такво нешто во Скопје.

Видиш, не ми текна на сева :) Прашав во тримакс и една галерија во скопјанка, ми рекоа да видам во рамстор, па кога ќе идам натаму и во сева ќе видам, фала на предлогот :)

ako nekoj znae kaj moze da se najde TTL level insertion reader(magnetic stripe card reader primer Magtek 21065005) go zamoluvam da mi pise!!!mnogu e itno!!!fala odnapred!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom