Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.letsgomobile.org/images/reviews/0096/creative-zen-x-fi-earphones.jpg
А вакви слушалки каде да најдам и за колку најефтино ги има? Има во еми медија на пример, ама 500 денари се, што е многу многу е..
Нико во гтц доле - 350 денари со 3 големини на гумички - 3 различни големини на џекови - торбиче и година гаранција...

Зависи до колку пари си спремен да дадеш, има во Матекс (мислам матекс беше) во редот кај Бариста према Фуфо кога се оди, и во ГТЦ доле на приземје од десната страна после Geox, во евроазија веројатно има, во Мура сигурно има, ама таму се прилично скапи, побарај низ ГТЦ сигурно ќе најдеш соодветен капут.

Некој да не знае каде се прават прешивачи и знамиња? :smir:

Знам дека прашањево не ми е во соодветната тема, поради тоа и многу се мислев дали да го поставам или не.
Но, ако сум згрешила тогаш нека биде избришан овој мој пост.
Всушност јас сакам да ве замолам за помош.
Мојот проблем- ги имам сите услови за одење во Америка ова лето,
да работам по нешто и секако најмногу за искуство плус, за шетање.
Ја имам целата подршка од моите дома, друштвото ќе оди и цело време ме молат и јас да идам.
Но, јас сум некако несугрна :kesa: зашто сум многу голем писмист, секогаш помислувам на најлшото и сум карактер кој не превзема многу ризици, но ако се впуштам ја зимам целата одговорност и давам Се од себе.
Па ви ве замолила за ваши искуства и ако сакате да ме упатите на ваква тема доколку има веќе отворено.
Уште еднаш се извинувам што можеби се обраќам на многу погрешна тема и однапред ви благодарам за помошта.

Знам дека прашањево не ми е во соодветната тема, поради тоа и многу се мислев дали да го поставам или не.
Но, ако сум згрешила тогаш нека биде избришан овој мој пост.
Всушност јас сакам да ве замолам за помош.
Мојот проблем- ги имам сите услови за одење во Америка ова лето,
да работам по нешто и секако најмногу за искуство плус, за шетање.
Ја имам целата подршка од моите дома, друштвото ќе оди и цело време ме молат и јас да идам.
Но, јас сум некако несугрна :kesa: зашто сум многу голем писмист, секогаш помислувам на најлшото и сум карактер кој не превзема многу ризици, но ако се впуштам ја зимам целата одговорност и давам Се од себе.
Па ви ве замолила за ваши искуства и ако сакате да ме упатите на ваква тема доколку има веќе отворено.
Уште еднаш се извинувам што можеби се обраќам на многу погрешна тема и однапред ви благодарам за помошта.

за ова можеш да поразговараш во тема work and travel, а таа се наоѓа во економија и бизнис па во подфорум вработувања

Вакво привезоче ( не мора исто, само апарат да е)
Vintage_Camera_Necklace_by_paperplane_products.jpg

Да не знае некој каде се продава Polaroid апарат(што вади вакви готови слики)?

414c6yt0rml_aa280_.jpg

можда не ми е на место прашањево ..
но ми треба некој квиз ..т.е мИРЦ канал каде што има квиз ..ми се решава нешто ..симнав мИРЦ ..
ми треба ..ве молам ..

можда не ми е на место прашањево ..
но ми треба некој квиз ..т.е мИРЦ канал каде што има квиз ..ми се решава нешто ..симнав мИРЦ ..
ми треба ..ве молам ..

на времето на #porta имаше добр квиз. Пробај

Каде можам да најдам:

schnel_zeichen_case_img.jpg

само кутијата, или некоја слична, може да биде обична или со некој дезен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom