Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да најдам спрејови за цртање графити и тркалца за скејтборди?

Тркалца за скејт моеж да најдеш во X shop или како беше спроти соборна, доколку сеуште работи...

- И мене ме интересира за спрејови за графити и стрипови...:)

Каде да најдам спрејови за цртање графити и тркалца за скејтборди?

Спрејови за графити,имаш од стара рампа накај кисела вода и мислам Мако хемик се викаше продавницата,за тркалца незнам.

Тркалца за скејт моеж да најдеш во X shop или како беше спроти соборна, доколку сеуште работи...

- И мене ме интересира за спрејови за графити и стрипови...:)
Спрејови у макохемик,а стрипови по сите трафики имаш на српско хрватски Загор и Мистер Но

кај може да најдам бициклистички...барам по спорт шоповиве ама нигде нема

Асални слушалки за сони ериксон ???
Незнам дали продаваат одделно во продавниците за мобилни но јас од каде што го земав мобилниот,(Germanos) слушалките со него беа топ, мислам уште се топ.:wink:

Незнам дали продаваат одделно во продавниците за мобилни но јас од каде што го земав мобилниот,(Germanos) слушалките со него беа топ, мислам уште се топ.:wink:
100 пути сум прашал во германос немаат само слушалки а од обични многу не ми се купува или од пазар али тоа е се нема многу избор ваљда ке најдам со добар звук

Equalizer T-Shirt, каде може да се најде, и ако знаете поконкретно место во Грција каде има, една другарка ке оди таму па да порачам по неа. Фала однапред. :)

Equalizer T-Shirt, каде може да се најде, и ако знаете поконкретно место во Грција каде има, една другарка ке оди таму па да порачам по неа. Фала однапред. :)

А во Мк може да се најде?

Стреларница со лак и стрели некаде по скопјево?

Дали знае некој во „ Глобал “ во Струмица на втори спрат е мислам имаше едни оргинални топки, мислам, така ми изгледа:)
Оти има од Челзи,Јувентус,Манчестер, итн..
Па дали купил некој и дали е квалитетна дали се лупа кога играш на асвалт и сл..
И да, колку пари е..

Поздрав.::D::helou:

Кај можам да најдам маици Булет фор мај валентајн?

Можеш да идеш да ти испринтаат лого на маица.. им носиш маица и која слика сакаш и ке ти испринтаат на маицата.. ваква продавница имаш у центар на скопје одма до оној Get Ready теретана или шо и да е :)

Можеш да идеш да ти испринтаат лого на маица.. им носиш маица и која слика сакаш и ке ти испринтаат на маицата.. ваква продавница имаш у центар на скопје одма до оној Get Ready теретана или шо и да е :)

Ауф незнам кај се наоѓа,ако има некој да ми објасни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom