Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Одиш од рекорд накај ЈБТ. Го поминуваш ЈБТ, ја поминуваш раскрсницата, и во таа зградата ОК ВМРО мислам е доле во подрумот имаш.

Фала а има нешто маици транс вамте тамте у тој стил?Ако нема кај можам и тоа да најдам на другарка роденден и се ближи и така?Ај фала.

Фала а има нешто маици транс вамте тамте у тој стил?Ако нема кај можам и тоа да најдам на другарка роденден и се ближи и така?Ај фала.
Ах за транс маици тешко, многу тешко да најдеш.
Исто, оди таму доле кај што ти кажав. :)

транс маици у TOXIC, у ГТЦ позади Југотон.....

Waterproof spray, Водоотпорен спреј знае некој кај се продава ова чудо ??

Luge Kaj mozam da najdam:
_41117698_wristbands_getty.jpg

Скопјани ајде тука ...
Имам пријател на факултет таму кај вас, под кирија е во Водно. Прашањето е, кај има најблиско таму продавница за маици, ама маици мислам на рокерски металски ово оно све дека што има. Најблиското место ми треба ...

Скопјани ајде тука ...
Имам пријател на факултет таму кај вас, под кирија е во Водно. Прашањето е, кај има најблиско таму продавница за маици, ама маици мислам на рокерски металски ово оно све дека што има. Најблиското место ми треба ...

Можно е да се симне во ТЦ. Беверли хилс (доста е блиску) - верувам ќе најде понешто.

Инаку по скопјево каде може да купам комплет чипови (со или без шпилови карти) за покер? Во германија коа бев, ми кажаа лесно може да се најдат но не бев во состојба од таму да земам.

првен да прашам дали знае некој кај се продаваат лепенки (patch) со воени амблеми ( ми треба од македонскиот воздухопловен винг)

или пак кај и како може да ми направат исти и да си платам!!!!

сакам да купам кожна јакна и да стааам лепенки од македонскиот винг!!
многу ми е важно , кој може да помогне со ова нека пише веднаш! :D

фала и позз:salut:

Kугла за чување риби и златни рибчиња,само амазон ја знам кај соборна, дали има таму?

Kугла за чување риби и златни рибчиња,само амазон ја знам кај соборна, дали има таму?

Има таму кугли и има аквариуми custom made-значи по твоја желба и димензии да ти направат а има и една во аеродром карши мекдоналдс и таму можеш да најдеш:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom