Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
[MkD]Scout;2736672 напиша:
Бисер на спрат горе. Десно од главни скали (незнам како се вика) ама е во близина на Нирвана кафичот.
Адријано се вика продавницата,ја има и на Водњанска

Каде можам да најдам Bicycle карти,Rubber Cement и Dust Off.Ако некој знае нека каже.Само да не се купува преку нет.

Да не знае некој дали уште може да се најде негде чибичанче(или како и да се викаше тоа :)) и каде? Итно е, ако може да не ме изигнорирате :icon_lol:

Мислам на зелено пазарче или некој друг пазар. Пред 2 месеци имам наидено на вакво па верувам и сега има.

Каде може да најдам некој салон за поправка на дигитален апарат во Скопје?
Ако може да бидам контактиран на профил:)
Фала однапред...

каде има во скопјево боксерски вреќи??? цена да не знаете?

каде можам да најдам TV out кабел за дигитален апарат Nikon L19?

каде можам да најдам TV out кабел за дигитален апарат Nikon L19?

Пиксплус во ГТЦ, спроти Блу Кафе, имаат доста опрема за апарати од Никон и Канон поготово. Мора да имаат и кабли :)

мислам дека живее у велес :kesa:
Пуксплус имаат претставништва ниџ цела Македонија.
Затоа нека побара низ некои продавнички за бела техника/ мобилни телефони, во Велес би требало да има некои претсавништа...

Пуксплус имаат претставништва ниџ цела Македонија.
Затоа нека побара низ некои продавнички за бела техника/ мобилни телефони, во Велес би требало да има некои претсавништа...
добро .. ќе и речам да побара :pos2::pos2::pos2::pos2:

Каде можам да најдам пиштол - плашливец?

Бидејќи не доби одговор на претходниот пост да препрашам уште еднаш:
Каде можам да најдам Seiko часовник (automatic)? Има други марки, ама ми е пресолено. За овој сум чул дека е 50 евра. Ако има се уште...

знае некој кај има редуктори за мали моторчиња (електрични како што ги има по играчки)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom