Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам пиво после 7 саат? И дали ги затворија тие кај влада и кај соборна продавничките шо продаваа после 7??

на рекорд таа малата продавничка... ама носи си ранец или нешо за да го скриеш... имаш таму и вино и вотка...

Каде можам да најдам пиво после 7 саат? И дали ги затворија тие кај влада и кај соборна продавничките шо продаваа после 7??

Mislam deka ke go menjaat ova. Sega do 9 saat ke mozes da si kupis pivce.

важи до септември... само ретко кој е запознаен со законов... незз види пробај прашај негде..

Дали знаете каде има мемориска картица за мп4 и колку се цените?

на рекорд таа малата продавничка... ама носи си ранец или нешо за да го скриеш... имаш таму и вино и вотка...

у сите три на рекорд побарав не даваа:/

BTW, кога никој не ми помогна за претходното прашање што го поставив, сега барам нешто едноставно. Тампони за уши, каде се продаваат ? :)
Провери по аптекиве или некоја од поголемиве продавници за спортска опрема. Најверојатно имаат од тие за да не ти влегува вода дур пливаш... ако бараш такви.

Каде се продавет оргинални игри во Охрид?
Германос знам, друго место? :nesum:

The 8 ball .. привезок.. ама не од сунгер туку онаков оргинал топка само помала .. ваљда ме сфаќате... и да е со нормални цени не да го платам 500 денари у пм..

Купено :) (иам само едно подпрашање, то на мсн)

дали некој можеби знае каде можам да најдам маица со натпис "I love NL novo lisice budalo"

ако некој има видедно ваква ве молам кажете ми
инаку вака изгледа
однапред фала :)

Attachments

• 3318_1148735155843_1151510424_30450242_3007524_n.jpg
    3318_1148735155843_1151510424_30450242_3007524_n.jpg
    2,2 KB · Прегледи: 136
Може инфо за тоа каде се продава мемориска картица М2 од 1GB и натака, како и цена за нив, само да не биде од Германос, Еми-Медија и 2Бе? Фала однапред. :smir:

http://www.bluegem.com/images/80501_lolita.jpg

дали некој се имат сретнато со вакви? Колку и да било пари!!!! Кај и да било!
Имам видено ама малце поодамна во Теранова а исто можеш и да побараш по пазариве мислам дека сигурно ќе најдеш на пазар и не се многу скапи повеќе од 500 денари не би требало да бидат.Гуд лак во наоѓањето:smir:

http://www.bluegem.com/images/80501_lolita.jpg

дали некој се имат сретнато со вакви? Колку и да било пари!!!! Кај и да било!
Имаш во Скопје во Ботони-ГТЦ баш денес ги видов во разни бои негде околу 500-600 денари се :smir: ако сакаш може да ти купам па кога ќе дојдам во Охрид за десетина дена ќе се раздолжиме :helou:

Може инфо за тоа каде се продава мемориска картица М2 од 1GB и натака, како и цена за нив, само да не биде од Германос, Еми-Медија и 2Бе? Фала однапред. :smir:

Anhoch компјутери.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom