Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
На секој од вас ви затребало некаква спортска опрема, позната марка на облека, редок вид на додатоци за храна, нешто од бела техника итн. што иако сте барале, не сте можеле да го најдете во вашиот или друг град, иако (во некој ќош што би се рекло) се продавало.
Затоа оваа тема ја отварам доколку некој има вакви слични проблеми на ова, може да праша тука и некој од јузерите што се на форумов да му одговори. Инаку не мора да се работи за некој производ, туку може и за услуга.

На пример, мене ме интересира дали во Скопје има продавница која што продава облека од Old Navy, GAP или Lee?

Ако постои дупла тема на оваа, можете да ја избришете.

онакви наочари како на бапчо---->
image.php
? ради заебанција, ТОП СЕ! и оние ко решетки што се, клаберски(ќења вест-стронгер)---->
KanyeWestShutterGlasses.jpg
... КАДЕ?

Барам линк од увозникот или тој што продава часовници Casio. Знам дека во ГТЦ имало некоја продавница ама сакам да си го видам изборот пред да се заберам да тргнам, за Скопје. Ако некој знае линк од такво нешто многу ќе му бидам благодарен.

Кај можам у Скопјево да купам серии?

The 8 ball .. привезок.. ама не од сунгер туку онаков оргинал топка само помала .. ваљда ме сфаќате... и да е со нормални цени не да го платам 500 денари у пм..

Има ли во Скопјево некоја саглам шапкара (продавница за капи) каде се продаваат огромни броеви?

Има ли во Скопјево некоја саглам шапкара (продавница за капи) каде се продаваат огромни броеви?

Спроти Ботони во ГТЦ видов дека има, ама не знам дали се само за жени.:)

Спроти Ботони во ГТЦ видов дека има, ама не знам дали се само за жени.:)
Онаа на самиот крај кај кај Германос? Имаат само залихите како за мене им се во трагови (ако го фатам возот). Thanks anyway :back:

Каде се принтаат маици?? пошо темана цркна нешто...:)

поефтинки чанти преку рамо(поштарски)...
добри машки кошули струкирани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom