Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
кај да најдам полициски и воени амблеми од Македонски единици??
Мислам дека продаваат оние на плоштад, кај ГТЦ ако си видел. Сега не сум сигурен дали беа само Југословенски, или пак имаше и македонски амблеми, ама провери си.

Мислам дека продаваат оние на плоштад, кај ГТЦ ако си видел. Сега не сум сигурен дали беа само Југословенски, или пак имаше и македонски амблеми, ама провери си.

сум бил во онаа продавница,позади Б2, Антикварница...у неа нема Македонски..иначе за кај ми викаш ти??поточно можеш да ми објасниш?? или адд на мсн, иам под аватар

Продавница со производи на Converse освен таа во ГТЦ, има некаде на друго место во Скопје?

Имаш сеа Converse и на рекорд карши меднес

Провери во аверс до собрание, малку е фенси местото обично праат украси и медаљи и пехари ама мислам дека може да ти изгравираат[/quote]
Ај ќе видам за време на викендов

Дали има во Скопје Second Hand Shop?

Има кај олимписки, гидеон шоп, како и да беше :)

имаш и позади буњаковец..

има на битпазар германос мислам дека се вика зашто сета роба е од германија

А јас вака да прашам бидејќи не сум од скопје и не знам кај е основното школо ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ во центар ако може некој такја поубаво да ми објасни??

Фала однапрет
ПОЗДРАВЧЕ:helou:

Кај принтаат маици низ Скопјево?! (Има карши 511, ама 600 денари..) друго?

Има на Рузвелтова пред СЕТ компјутери. Дуле Стил мислам дека се вика..

Каде има во Скопјево добар психолог, советодавател, психијатар?

А јас вака да прашам бидејќи не сум од скопје и не знам кај е основното школо ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ во центар ако може некој такја поубаво да ми објасни??

Фала однапрет
ПОЗДРАВЧЕ:helou:

ОУ Гоце Делчев ти е спроти Рамстор..Значи позади зградите што се наоѓаат спроти Рамстор..:smir:

Kaj e ministerstvoto za finansii?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom