Sewa или онаа индиската во ГТЦ.Каде можам да најдам украсни каменчиња(жолти поточно) и дали знаете цена?
малку е збутано местото но ќе пробам да ти објаснам (ако е за во ск)Абе каде се баждарат апарати за притисок ? Оние докторските ?![]()
малку е збутано местото но ќе пробам да ти објаснам (ако е за во ск)
тргнуваш нагоре по водњанска, од семафорите кај галија. од лево ти е галија, а од десно има нова зграда. после таа зграда вртиш првата уличка десно. ова пешки, пошто е еднонасочна уличката и мислам дека со кола така нема да можеш да влезеш во неа. на средина од уличката од лева страна има бела ограда, вегуваш во дворот и право во едно продавниче, ко подрум.
е добро де, стара школа сумедна слика 1000 зборови
Прегледај го приврзокот 76267
Во било која продавница за класична машка облека. Прва што ми паѓа на памет е Мак Примат, прошетај низ ГТЦ сигурно ќе најдеш.Дали може некој да ми помогне ми треба ваков елек хл или некој што се растегнува, може и сличен, за фотошут за еден ден, каде да најдам или да купам секое инфо е добродојдено![]()
Зад Веро Тафталиџе, во втората зграда по ред од левата страна кога одиш од Веро кон Педагошка. На излогот пишува ЛИА, веднаш до првиот влез ѝ е дуќанот.добра, брза и ефтина шивачкаа?![]()
На сточен пазар, внатре скроз на крај на пазарот има магацин и продавница исклучиво за стакло, моеш да најдеш дури и оние буренце чаши од стакло панчево па и стаклени инки, чоканчињата мислам дека беа по 120 ден малите големите сифони за вино 1300 а бокалчињата за ракија околу 500 денари.Дечки да не знаете каде се продаваат мали чоканчиња за ракија и која цена?