Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Меднес во Беверли веќе не постои, остана уште тоа до Custom Pub.

Несум отишол у тој меднес добри две години затоа и незнаев а тој до кастом паб си стои
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 21:04 ---
каде можам да го најдам џемперо

ако си слабичок и ако си одлучен да чекаш околу месец дена јас ке ти го нарачам од интернет а ти ке ми платиш кога ке стигне

Кај може да се најдат електронски делчиња.. диоди, кондензатори, отпорници, серво моторчиња? И како се движат цените?

Кај може да се најдат електронски делчиња.. диоди, кондензатори, отпорници, серво моторчиња? И како се движат цените?

Логинг, во Беверли Хилс...
БТ електроникс, наспроти олимписки
МКД Ват, во зградата до ''седвичара Вили'' во Кисела вода

На тие ми текна во моментов.
Цените варираат, во зависност од јачината на делот.

Логинг, во Беверли Хилс...
БТ електроникс, наспроти олимписки
МКД Ват, во зградата до ''седвичара Вили'' во Кисела вода

На тие ми текна во моментов.
Цените варираат, во зависност од јачината на делот.

Порано имаше и една продавница во Бисер, позади, ама не сум поминал со години таму, па не знам дали уште постои.

За цени, можеш да провериш на сајтот од Логинг:
http://www.loging.mk/

Каде може да се најде за
Alcatel OT-902

маска , силиконска футрола или заден капак
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 13:54 ---
Каде може да се најде за
Alcatel OT-902

Каде може да се најде за
Alcatel OT-902

--- надополнето: 29 јуни 2013 во 13:54 ---
Каде може да се најде за
Alcatel OT-902

Побарај на Бит Пазар или зад Рамстор кај автобуската има една мала продавничка само за телефони и опрема за нив :)

Да прашам сакам сакам да извадам Македонски пасош сакам да одам во Хрватска летово и дали е можно да се оди со Македонски пасош? Сакам да знам колку чини еден пасош плус тоа за колку време се добива пасошот и колку пари чини тој по брза постапка и колку пари е истиот ако некој знае информација би му бил благодарен ако може да ми одговори. :)

Да прашам сакам сакам да извадам Македонски пасош сакам да одам во Хрватска летово и дали е можно да се оди со Македонски пасош? Сакам да знам колку чини еден пасош плус тоа за колку време се добива пасошот и колку пари чини тој по брза постапка и колку пари е истиот ако некој знае информација би му бил благодарен ако може да ми одговори. :)
http://www.uslugi.gov.mk/UslugaDetali.aspx?UslugaID=E737CF857751480FAEF973F05012AC89

4500 е итна постапка + такса.

PlasticBagsH300DS.jpg

Вакви пластични кесенца, каде може да се најдат?

080019292 доколку си од Скопје ,јави се и закажиси термин мислам дека нема голема гужва за 10 работни дена ке го имаш пасошот.
http://www.mvr.gov.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=184&parent=100

И во таа за хардвер пишав али оваа попосетена е.

Поевтин сервис за компјутери во близина на Ново Лисиче? Пентиум 3ката на моите нејќе да се уклучи, типувам на напојувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom