Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Автобуска станица Скопје

Момци незнаев каде да ја отворам темава.. Прашањето ми е дали работи автобуската станица за Божик( на самиот ден).

Благодарам однапред.

Поздрав :)

нормално дека работи... зашо да не? само возниот ред ке им биде преправен 100% така да.. не е лошо да се информираш телефонски :)

Кај можи да најдам вакви исти наочари??? :)
Ray_Ban_RX5121_2000.jpg

2140%20Ray-Ban%20Wayfarer.jpg

За гледање ... не за сонце.

Алки (машки) ?
По можност платно , исто така барам сеуште лилјакови фармерки .

Лилјакови фармерки имаш у Калиопе и таман сеа попуст има, мераци :)

Си проверил во оптика ОРБИС во Скопје? Во ГТЦ се наоѓа.
По оптиките и да побарам сигурно се прескапи.
Барам да не има негде по тезги ваму таму, во некои по фуш продавници да речам :) .

По оптиките и да побарам сигурно се прескапи.
Барам да не има негде по тезги ваму таму, во некои по фуш продавници да речам :) .

На Зелено пазарче или Битпазар види сигурно има :)

На Зелено пазарче или Битпазар види сигурно има :)
Видов и на двата ама не се истите. :) Сегде се скоро исти ама многу позаебани ... на горниот дел се многу вдлабнати и ко на дедо ми наочарите изгледаат.
Ништо ... ќе почнам да берам пари :toe:

Видов и на двата ама не се истите. :) Сегде се скоро исти ама многу позаебани ... на горниот дел се многу вдлабнати и ко на дедо ми наочарите изгледаат.
Ништо ... ќе почнам да берам пари :toe:

Ej па ти сакаш Реј Бан очила ама не ти се свиѓале тие од пазарче не биле исти неквалитетни, а оригиналот ти биле скапи :pos:
Да не сакаше оригинал ама по цена од пазарче? :icon_lol:

На интернет се околу 150 евра.

Ej па ти сакаш Реј Бан очила ама не ти се свиѓале тие од пазарче не биле исти неквалитетни, а оригиналот ти биле скапи :pos:
Да не сакаше оригинал ама по цена од пазарче? :icon_lol:

На интернет се околу 150 евра.
Јас ќе купам од пазараче ... работата е шо не е истиот модел. Слични се ама на горниот дел се позаоблени и не стојат исто.
Јас барам еве до 1500 денари максимум.

Ај и јас тука да прашам, затоа што не знам каде. Колку време отприлика се патува од Скопје до Прилеп? Со автобус. Фала многу!

JoeyJohnnyActionHahmot2.jpg

Каде би можел да најдам вакви? Или барем слични.

Пивски квасец?
Ако мислиш на ова
http://www.vitalia.com.mk/default-mk.asp?ItemID=8186103714AE7547B812D1992E419834
во Виталија има, мислам дека и Веро држеше и поголемите маркет. Ако те носи патот у Тедико, СП, Веро (у Тинекс немам влезено можда цела година па за нив не сум сигурен) провери кај макробиотика/здрава храна делот кај што има малтекс, маџун, комбуха, семиња... Порано сите тие маркети држеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom