Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
neshto na net i nekoi drugari mi rekoa kade da ja najdam potocno video data???? m kaza deka samo vo pintija imala sega servis????? i ako znaete deka se uste e tuka okolu gtc u skopjevo nase od kolkku raboti od sabajle zboram 08:00 ili od 09:00
Карши зоолошка, првата зграда на ќошот нема шанси да утнеш. Мислам дека од 8 отвораат.

зависи што ти треба:

Почитувани Клиенти

Ве известуваме дека сервисот за ТВ, Аудио, Видео е преселен во нова локација со адреса на Првомајска бб. (Населба Пинтија, на спроти салонот на Бујото), за повеќе информации ве молиме контактирајте не 02/2050319 02/2050320
Повеќе...

Почитувани Клиенти

Ве известуваме дека сервисот за Камери, Фото апарати , Мобилни и останати Телекомуникациски уреди е преселен во нова локација со адреса на ул. Франклин Рузвелт бр.74 веднаш спроти зоолошката градина, за повеќе информации ве молиме контактирајте не 02/3101511.

Карши зоолошка, првата зграда на ќошот нема шанси да утнеш. Мислам дека од 8 отвораат.

зависи што ти треба:

Почитувани Клиенти

Ве известуваме дека сервисот за ТВ, Аудио, Видео е преселен во нова локација со адреса на Првомајска бб. (Населба Пинтија, на спроти салонот на Бујото), за повеќе информации ве молиме контактирајте не 02/2050319 02/2050320
Повеќе...

Почитувани Клиенти

Ве известуваме дека сервисот за Камери, Фото апарати , Мобилни и останати Телекомуникациски уреди е преселен во нова локација со адреса на ул. Франклин Рузвелт бр.74 веднаш спроти зоолошката градина, за повеќе информации ве молиме контактирајте не 02/3101511.
fala

Некој да не знае каде се наоѓа КБ Прв Пензиски Фонд? На сајтот стои булевар Илинден бр.1 а врска неам кај е тоа.....

Некој да не знае каде се наоѓа КБ Прв Пензиски Фонд? На сајтот стои булевар Илинден бр.1 а врска неам кај е тоа.....

Не знам каде се наоѓа ама бул. Илинден ти е познат како „Илинденска“.

Број 1 би требало да биде негде карши Влада на РМ.

Одма на аголот на булвар Илинден,наспроти Влада на крајот,пишува КБ Прв Пензински Фонд

Pro Life пробиотик.Гумите за џвакање.Знае ли некој каде ги има во скопјево.Каде што прашав секаде се потрошени....

Топлификација, некаде во Тафталиџе знам дека е, ама каде поточно?
--- надополнето: 1 март 2013 во 18:50 ---

Да не имате некој дома македонски лексикон?

Од кај студентскиов Гоце кога ќе одиш на кај Сити мол, од лева страна:

0yW6I2f.jpg

Спроти О.У Јан Амос Коменски во близина тука е и Форца.

Веројатно не е за тука, ама не гледам посоодветна тема.

Како работи карго поштава знај некој да ми објасни? На пример се договарам со некој да му купам несхто и ми го носат, дали можам да проверам дали е се во ред со производов ова она, ако не ми одговара да го вратам.. можи такви работи или само иди ти носи, плајчаш и толку.. ?

Веројатно не е за тука, ама не гледам посоодветна тема.

Како работи карго поштава знај некој да ми објасни? На пример се договарам со некој да му купам несхто и ми го носат, дали можам да проверам дали е се во ред со производов ова она, ако не ми одговара да го вратам.. можи такви работи или само иди ти носи, плајчаш и толку.. ?
Му плаќаш да го донесе, а не да го проверува :)
Иде, носи, зема пари и ти посакува убав ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom