Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае каде во Скопјево може да се најде простенот од Lord of the rings?! :)

Дали некој знае каде во Скопјево може да се најде простенот од Lord of the rings?! :)

хехе на времето кога беше популарен филмов во буњаковец она ,,гоблин,, за друштвени игри што беше ги носеше фигурите од филмот.. мислам дека еднаш донесе и прстен некој му го имаше порачано така спакован во кутивче... окулу 1500 или 2000 ден... е сега не знам дали уште важи... ако имаш можност од интернет ти е најдобра варијанта...

хехе на времето кога беше популарен филмов во буњаковец она ,,гоблин,, за друштвени игри што беше ги носеше фигурите од филмот.. мислам дека еднаш донесе и прстен некој му го имаше порачано така спакован во кутивче... окулу 1500 или 2000 ден... е сега не знам дали уште важи... ако имаш можност од интернет ти е најдобра варијанта...
,,,znachi vaka ,,, od lord of the rings,,,,,a prstenot ,,,tuka kaj na s vo makedonija ,,ne ke mozhesh da go najdesh,,,,tuku ,,,na EBAY,,i chini,,,,od 50 dol ,,/nesigurno plagijat,,/,,,pa se do 600 dolari original,,,, a i AMAZON ,,ti e varijanta ,,,ama se varijabilni ,,,,/go ima i za 20 dolari,,,
pozdrav,,,/ova se informacii od sinot ,,,koj veruvaj mi se razbira od ovie raboti,,/,,,

Каде во Скопје да најдам топка за ракомет, ама да биде добра за асфалт и не толку скапа?

Каде во Скопје да најдам топка за ракомет, ама да биде добра за асфалт и не толку скапа?

Јас од тримакс купив гумена 350 ден... имаше и кожни од 1100 па нагоре :)

Дали можам да најдам некаде во Скопје (по можност Центар) шал од Динамо, знам има во ГТЦ во таа продавницата на втор кат, ама дали има на некое друго место освен таму?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom