Каде може да најдам? (Општи прашања)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.263
Луѓе дали знаете дали можам да инсталирам камера во пц некако без цд? Бидејќи се отпревртив и никако не можам да си го најдам цд-то од камерата.
Види како ти се вика камерата,модел/број и пиши гo на Google и пиши drivers,downloadiraj ги,инсталирај...и после пробај....
Или побарај од некој инсталационо цд од иста марка на камера( Мислам на фирмата а не на моделот), обично се компатибилни.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Каде може да најдам хартија за Label printer Brother QL-550? :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Каде може да се најдат помошни кревети (на расклопување) за хотел?

B

Black Guard

Гостин
Жити се каде има кондоми примекс лајт(имаат глуварче слика на амбалажа) аман кажујте денес го потрошив последниот таман се, даваат филинг и одговараат 180мм мада фалат 4-5мм плус али Ок ми се кога како:D

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Не знаев каде да прашам..се извинувам за офтопикот.Знае некој дали ке работи утре 7-ца ? :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Знае некој некоја книжарница која работи утре (недела) и каде може да се печатат страници во боја и да се укоричат со тврди корици?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Жити се каде има кондоми примекс лајт(имаат глуварче слика на амбалажа) аман кажујте денес го потрошив последниот таман се, даваат филинг и одговараат 180мм мада фалат 4-5мм плус али Ок ми се кога како:D
:D
демек тебе ти е 23 цм?
--- надополнето: 9 септември 2012 во 15:57 ---
Каде може да најдам вакво нешто?
Retractable reel.

Мислам дека овде има:
http://officeplus.com.mk/

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ми треба стан/куѓа/магацин во Скопје да изнајмам за една ноќ. Ми треба за забава. Може и линкови од реклама5 и пазар3. Или ако знаете некој да изнајмува пишете по ПП

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Незнаев кај да прашам па еве овде.Да не знае некој локации во скопје каде што деца (16-17 годишни) тренираат футсал??Или контакт нешто сл.

Kajgana Shop

На врв Bottom