Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
здраво на сите. нова сум и неможам баш најдобро да се снајдам на форумов, па решив тука да прашам...
пред 3 дена купив нов апарат сони... ама денеска внатре екранот ми е набиен. значи акренот однадвор не е ни пипнат, ни гребнат не е... пола од екранот ми е бело со црно..
ме интересира дали ова се поправа, каде можам да го однесам да го поправат и колку е цената..

ќе ви бидам многу благодарна
Или пак обрати се во Логинг електроникс (беверли втор кат) таму нема нешто што нема коа станува збор за електроника

Тегови,и што пари се(оние од 5 до 10 кг) :)

Мислам дека имаш во секоја продавница за бодибилдинг, а за сигурно провери карши влада до салонот на Ровер има една продавница и во Калифорнија Фитнес. :)

Е, убаво спомнавте Калифорнија фитнес... кај точно се наоѓа? Треба да ја посетам газдарицата :D

Тегови има кај Вучко она за точаци што е позади Универзална... Има и цели и само шипки со разни големини и дискови со разни тежини.

Е, убаво спомнавте Калифорнија фитнес... кај точно се наоѓа? Треба да ја посетам газдарицата :D

Позади собрание се наоѓа кај кулите. Не можеш да го утнеш, има голема реклама над продавницата. :)

Позади собрание се наоѓа кај кулите. Не можеш да го утнеш, има голема реклама над продавницата. :)
Каде позади собрание жити се :)
Макпетрол кај поранешен цветен пазар, салонот за BMW одма позади е влезот од страна на паркингот. Собрание е прилично далеку.

Каде позади собрание жити се :)
Макпетрол кај поранешен цветен пазар, салонот за BMW одма позади е влезот од страна на паркингот. Собрание е прилично далеку.

А што се напали толку? :D

И од кај собрание можеш да стигнеш одма за 5 мин си таму!

А што се напали толку? :D

И од кај собрание можеш да стигнеш одма за 5 мин си таму!
Веќе изгорев што се напалив, хахах. Никој не рече дека од собрание неможеш да стигнеш ама ако знаеш каде е, патем поблиску ми е од зелено пазарче до таму да стигнам ако е така.
Само и кажав како полесно и без лутање да ја лоцира продавницата.
Ајт..

Веќе изгорев што се напалив, хахах. Никој не рече дека од собрание неможеш да стигнеш ама ако знаеш каде е, патем поблиску ми е од зелено пазарче до таму да стигнам ако е така.
Само и кажав како полесно и без лутање да ја лоцира продавницата.
Ајт..

Пак се напали ко младо мајмунче ццц... :pos: Добро како ќе кажеш така нека биде. ;)

Луѓе продавницата позади Ајриш паб за патики Словенија спорт се викаше или ?
Сајт нешто имаат или слабо ?

Вреќи за спиење? Каде може да се најдат во Скопје и отприлика колку би чинеле?

Вреќи за спиење? Каде може да се најдат во Скопје и отприлика колку би чинеле?
Про спорт ГТЦ, втор кат од плоштад коа идеш се качуаш по скалите и лево во ходничето влагаш и одма право е. Незнам што пари се точно, ам мислам некаде дека од 3 до 6.000 денари.
Еве ја и нивната страна. :)
http://prosport.com.mk/
Луѓе продавницата позади Ајриш паб за патики Словенија спорт се викаше или ?
Сајт нешто имаат или слабо ?
Да таа е, ама сајт колку што гледам немаат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom