Каде може да најдам? (Општи прашања)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
здраво на сите. нова сум и неможам баш најдобро да се снајдам на форумов, па решив тука да прашам...
пред 3 дена купив нов апарат сони... ама денеска внатре екранот ми е набиен. значи акренот однадвор не е ни пипнат, ни гребнат не е... пола од екранот ми е бело со црно..
ме интересира дали ова се поправа, каде можам да го однесам да го поправат и колку е цената..

ќе ви бидам многу благодарна
Или пак обрати се во Логинг електроникс (беверли втор кат) таму нема нешто што нема коа станува збор за електроника

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Тегови,и што пари се(оние од 5 до 10 кг) :)
Мислам дека имаш во секоја продавница за бодибилдинг, а за сигурно провери карши влада до салонот на Ровер има една продавница и во Калифорнија Фитнес. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е, убаво спомнавте Калифорнија фитнес... кај точно се наоѓа? Треба да ја посетам газдарицата :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тегови има кај Вучко она за точаци што е позади Универзална... Има и цели и само шипки со разни големини и дискови со разни тежини.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Е, убаво спомнавте Калифорнија фитнес... кај точно се наоѓа? Треба да ја посетам газдарицата :D
Позади собрание се наоѓа кај кулите. Не можеш да го утнеш, има голема реклама над продавницата. :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Позади собрание се наоѓа кај кулите. Не можеш да го утнеш, има голема реклама над продавницата. :)
Каде позади собрание жити се :)
Макпетрол кај поранешен цветен пазар, салонот за BMW одма позади е влезот од страна на паркингот. Собрание е прилично далеку.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каде позади собрание жити се :)
Макпетрол кај поранешен цветен пазар, салонот за BMW одма позади е влезот од страна на паркингот. Собрание е прилично далеку.
А што се напали толку? :D

И од кај собрание можеш да стигнеш одма за 5 мин си таму!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
А што се напали толку? :D

И од кај собрание можеш да стигнеш одма за 5 мин си таму!
Веќе изгорев што се напалив, хахах. Никој не рече дека од собрание неможеш да стигнеш ама ако знаеш каде е, патем поблиску ми е од зелено пазарче до таму да стигнам ако е така.
Само и кажав како полесно и без лутање да ја лоцира продавницата.
Ајт..

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Веќе изгорев што се напалив, хахах. Никој не рече дека од собрание неможеш да стигнеш ама ако знаеш каде е, патем поблиску ми е од зелено пазарче до таму да стигнам ако е така.
Само и кажав како полесно и без лутање да ја лоцира продавницата.
Ајт..
Пак се напали ко младо мајмунче ццц... :pos: Добро како ќе кажеш така нека биде. ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Луѓе продавницата позади Ајриш паб за патики Словенија спорт се викаше или ?
Сајт нешто имаат или слабо ?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Вреќи за спиење? Каде може да се најдат во Скопје и отприлика колку би чинеле?

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Вреќи за спиење? Каде може да се најдат во Скопје и отприлика колку би чинеле?
Про спорт ГТЦ, втор кат од плоштад коа идеш се качуаш по скалите и лево во ходничето влагаш и одма право е. Незнам што пари се точно, ам мислам некаде дека од 3 до 6.000 денари.
Еве ја и нивната страна. :)
http://prosport.com.mk/
Луѓе продавницата позади Ајриш паб за патики Словенија спорт се викаше или ?
Сајт нешто имаат или слабо ?
Да таа е, ама сајт колку што гледам немаат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom