Најефтино, и најповолно е Moneygram. Дури не треба да имаш сметка во банката. Може во Unibank и во TTK
прашањето ми беше на сметка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најефтино, и најповолно е Moneygram. Дури не треба да имаш сметка во банката. Може во Unibank и во TTK
Moмци и девојки каде да најдам од новите алки на Адидас,не можам да најдам слика,но слични се на овие
![]()
Другар, прашај си во адидас или најк или пак помини во некоја поголема бижутерија. На друго место не знам каде би можело да имаMoмци и девојки никој не знае ?
Алката значи не е иста како оваа на сликава,туку слична,од тие новите од Адидас или Најк беа,не се сеќавам точно..
Семе за марихуана?![]()
Барај под името "Phalaris canariensis"Види може има у земјоделска аптека![]()
![]()
Администраторите нека ја сменат ако имаат исто мислење како тебеТемава треба да се обележи како „ВАЖНА“
Ај јас да започнам пак со прашање:
Што е тролање?
ОдговоротПошо него му објасна, јас незнам и неможам да барам сеа, дали мене ќе ми објасниш што е тролање?![]()
Заебавање, дупење, е*ење у здрав мозок, правење будала, мавање ремет, играње к*рац... Ги има колку сакаш.Ова е интернет синоним за сите овие.