Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Moмци и девојки каде да најдам од новите алки на Адидас,не можам да најдам слика,но слични се на овие
34143_1315863066325_1523171908_30716475_7370404_n.jpg

Moмци и девојки никој не знае ? :(
Алката значи не е иста како оваа на сликава,туку слична,од тие новите од Адидас или Најк беа,не се сеќавам точно..

Moмци и девојки никој не знае ? :(
Алката значи не е иста како оваа на сликава,туку слична,од тие новите од Адидас или Најк беа,не се сеќавам точно..
Другар, прашај си во адидас или најк или пак помини во некоја поголема бижутерија. На друго место не знам каде би можело да има :)

Барам во Охрид 30-40 м2 стан во центарот на градот или близу до ФТУ...?

Кајганџии
Во Општи муабети ја сместувам темава Општи прашања токму поради фактот што секојдневно се отвараат теми на кои одговорот е еден-два-три збора па потоа темата се заборава и само прават гужви во целиот форум па дури и во кантата :)
Како што кажува самиот наслов, тука ке може да прашуваме за тоа што не го знаеме и ке чекаме некој да одговори :)
Темава да ја отворам ме испирираа некои теми како што беа: Дали има археолози на форумов? Дали има молери? Што е шемење? итн итн па мислам дека за таквите прашања ова би било најсоодветното место :)

п.с. убаво ке беше да ја започнев темава со некое прашање ама не ми текнува во моментов :)

Let's go

Ај јас да започнам пак со прашање:
Што е тролање?
Не е којзнае што прашањево ама за почеток нека тера :)
Темава треба да се обележи како „ВАЖНА“
Администраторите нека ја сменат ако имаат исто мислење како тебе :) Јас те поддржувам.

Ај јас да започнам пак со прашање:
Што е тролање?

Веќе ти одговорив во ЧДА. Даље!

И добро е што ти текна ваква тема да отвориш. Премногу беспотребни теми се отвараа. А за вакви општи прашања тука е секогаш чичко Гугл.

Пошо него му објасна, јас незнам и неможам да барам сеа, дали мене ќе ми објасниш што е тролање? :)

Пошо него му објасна, јас незнам и неможам да барам сеа, дали мене ќе ми објасниш што е тролање? :)
Одговорот :)
Заебавање, дупење, е*ење у здрав мозок, правење будала, мавање ремет, играње к*рац... Ги има колку сакаш. :) Ова е интернет синоним за сите овие.

Мислам дека имаше една тема за видеа кои те инспирираат или слично нешто, ама не можам да ја надам. Anyone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom